Το λάβαρο του κοινωνικού κανιβαλισμού σήκωσε ο Πορτοσάλτε: Να πληρώνουν οι ανεμβολίαστοι τις ΜΕΘ (video)

Άλλη μια πρωτιά από τον αγαπημένο «λαγό» της ΝΔ

Ξεπέρασε κάθε «γαλάζια» προσδοκία για μια ακόμη φορά ο Άρης Πορτοσάλτε, στον διαρκή αγώνα του να προωθήσει τις κυβερνητικές αποφάσεις γύρω από τα προνόμια των εμβολιασμένων και τον διαχωρισμό των πολιτών σε δύο κατηγορίες, που θυμίζουν άλλες εποχές.

Φέρνοντας τον κοινωνικό κανιβαλισμό προ των πυλών, χαρίζοντάς μας μια εικόνα από το μέλλον που ετοιμάζει στους πολίτες η ΝΔ, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ δε δίστασε να προχωρήσει σε μια σοκαριστική πρόταση, από τον «αέρα» πρωινής εκπομπής του σταθμού. 

Προωθώντας την κυβερνητική γραμμή του «για ότι γίνει από εδώ και πέρα με την πανδημία, την ευθύνη έχουν αποκλειστικά οι ανεμβολίαστοι» έφτασε στο σημείο να προτείνει να αποκλειστούν από το δημόσιο σύστημα Υγείας οι πολίτες που δεν είναι εμβολιασμένοι, και να πληρώνουν οι ίδιοι για τη νοσηλεία τους σε ΜΕΘ.

«Αν ο ανεμβολίαστος χρειαστεί να πάει στο νοσοκομείο και να εισαχθεί σε ΜΕΘ, «να χρεωθεί γι’ αυτό … δεν είναι τιμωρία, είναι προϋπόθεση … σου δίνεται ένα όπλο να σώσεις τον εαυτό σου, εσύ πας και χρεώνεις το σύστημα Υγείας» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε και ζήτησε να μάθει από την κυβέρνηση «πόσο κοστίζει η ΜΕΘ κάθε 24ωρο».

Σε αυτό, συνεργός του κ. Πορτοσάλτε ήρθε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θ. Βασιλακόπουλος, ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει τον Άρη Πορτοσάλτε στο ποσό που θα πρέπει να δίνουν για τη νοσηλεία τους σε ΜΕΘ οι πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί, προσδιορίζοντας το κόστος στις 3.000-5.000 ευρώ ανά άρρωστο!

Ο κ. Βασιλακόπουλος έφτασε στο σημείο να πει συμπληρωματικά πως το κράτος δεν έχει τη δυνατότητα να αγοράσει άλλες ΜΕΘ και ότι ακόμα και αν έρθει ένας μάγος και μας δώσει έξτρα κλίνες, δεν υπάρχει το απαιτούμενο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, επειδή, κατά τα λεγόμενά του, στη χώρα μας δεν υπάρχουν άλλοι γιατροί και νοσηλευτές, χωρίς επουδενί να επικρίνει την κυβέρνηση που δεν έχει προσλάβει μόνιμο προσωπικό.

«Κάποτε πρέπει κάποια πράγματα να λέγονται. Το ελληνικό κράτος έχει φτάσει στα όριά του και τα ξεπέρασε -μπράβο στο κράτος- διότι αν έρθει ένας μάγος και μας δώσει ΜΕΘ πλήρως εξοπλισμένες, δεν έχουμε ούτε γιατρούς ούτε νοσηλευτές για να τις λειτουργήσουμε. Ούτε μπορούμε να βρούμε» είπε χαρακτηριστικά.