Ζωή Χαλιδιά

La Familia

Η Φαμίλια Μητσοτάκη, ως ισχυρό συνδικάτο, κακοποιεί τη Δημοκρατία και τους νόμους, προκαλεί οικονομική και κοινωνική υποβάθμιση προς όφελος αυτής και των ομοτράπεζών της και άμα χρειαστεί ενεργοποιεί κι εσωτερικούς σατανικούς συνωμότες.

48415696 2192483457470363 4420777075762266112 n

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Ανδρουλιδάκης, που πρέπει να έχει πιεί νερό από την ίδια πηγή με τον Paco Ignacio Taibo II, περιέγραψε εν συντομία: «Καθώς η Ντόρα Μπακογιάννη δεν προεξόφλησε απλά την καταδίκη όποιου σπάσει το απόρρητο για τις υποκλοπές, αλλά εκφώνησε και τις ποινές, καταλήγω ότι ο διαχωρισμός των εξουσιών στην Ελλάδα λειτουργεί μια χαρά.

Η Ντόρα είναι η δικαστική εξουσία, ο Κυριάκος η εκτελεστική, κάτι κουμπάροι τους κάνουν την νομοθετική κι η Μαρέβα Γκραμπόφσκι με τον Δημητριάδη έχουν τις οφ σορ».
Όλα τα άνωθεν αφορούν τη δεύτερη γενιά δυναστείας της Φαμίλια Μητσοτάκη.

Η πρώτη δυναστεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, χάρη στη γαλαντομία του Ανδρέα Παπαντρέου δεν σύρθηκε στο Ειδικό Δικαστήριο όταν συνελήφθη επί πρωθυπουργίας να κλέβει οπώρας, δια του άρχοντα των κοριών Μαυρίκη).

Πιθανόν να υπάρξει και τρίτη δυναστεία σε βάθος χρόνων, μέσω της γνωστής συνταγής που πάει από γενιά σε γενιά: Εντατικοποίηση του κοινωνικού άγχους διαμέσου της χειραγώγησης και της ψευδούς πραγματικότητας και ταύτιση των πολιτών με τα συμφέροντα της Φαμίλιας.

Το να βγαίνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη και να προαναγγέλλει ποινές το έχει κάνει και με άλλο τρανταχτό σκάνδαλο, που ήθελε να κλείσει κάποια στόματα. (Είναι ένα δείγμα πολιτικού πολιτισμού και αριστείας. Τα παλιά τα χρόνια η δουλειά γινόταν με ένα τρίκυκλο).

Όμως πριν την κα Μπακογιάννη και πριν καν συσταθεί η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, προλείανε το έδαφος ο Γ. Παπαχρήστος με άρθρο του στην «εφημερίδα» ΝΕΑ: «…Ποινικό το αδίκημα και σε βαθμό κακουργήματος η δημοσιοποίηση στοιχείων που αφορούν την υπόθεση των παρακολουθήσεων… που επισύρουν ποινές 5 και βάλε χρόνια…». Η κα Μπακογιάννη τα πήγε σταράτα, στα 10 χρόνια.

Η Φαμίλια έχει επαναφέρει στην πολιτική ζωή του τόπου την προκρούστεια κλίνη. Όταν τα άρθρα του Συντάγματος έρχονται σε αντίθεση με τα ισχύοντα συμφέροντά της επεμβαίνει και τα κονταίνει μέχρι το επιθυμητό μέγεθος εξυπηρέτησης. Το αυτό πράττει και με άρθρα του κανονισμού της Βουλής. Τα εξαρθρώνει μέχρι να φτάσουν στο επιθυμητό ξεχείλωμα. Εν ολίγοις με βίαιο και αυθαίρετο τρόπο προσαρμόζει πρόσωπα ή καταστάσεις στα μέτρα και στις απαιτήσεις της.
Ενώ λοιπόν έχει διαπράξει έγκλημα κατά των πολιτών και της δημοκρατίας, προαναγγέλλει ποινές εναντίον όποιου τολμήσει και προβεί σε αποκαλύψεις, αντί ο ανιψιός να απολογείται επί 24ώρου, με τη λάμπα του ειδικού ανακριτή πάνω από το κεφάλι του.

Ο δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης, με γραπτές παρεμβάσεις του, έχει εξηγήσει με όλους τους τρόπος τι υπαγορεύει το Σύνταγμα και οι νόμοι, ο Ελευθέριος Βενιζέλος έχει πράξει το ίδιο με δικές του συνταγματολογικές αναλύσεις, ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος έχει καταθέσει εμπεριστατωμένη μελέτη και ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης με το άρθρο του «Δουλειές μαφίας» έχει απαντήσει στέρεα σε όλες τις απορίες του… κοινού.
Και πολλοί άλλοι.

Τούτων δοθέντων -δεν απαιτείται να τεκμηριωθεί κι εδώ- η Φαμίλια Μητσοτάκη, ως ισχυρό συνδικάτο, κακοποιεί τη Δημοκρατία και τους νόμους, προκαλεί οικονομική και κοινωνική υποβάθμιση προς όφελος αυτής και των ομοτράπεζών της και άμα χρειαστεί ενεργοποιεί κι εσωτερικούς σατανικούς συνωμότες. Και όποιος τολμήσει να αποκαλύψει δεν θα λάβει κομμένο κεφάλι αλόγου σε κουτί, διότι αυτό έχει προλάβει και το έχει σκηνοθετήσει ο Φράνσις Φορντ Κόπολα στον δικό του Νονό, αλλά ποινή φυλάκισης 10 ετών.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…