Newsroom

Newsroom

Κυβερνητική σταθερότητα στη…διαπλοκή

Φωτιά έχει πάρει από το πρωί το διαδίκτυο και οι αναρτήσεις διαδέχονται η μια την άλλη μετά και την απόφασή…

Φωτιά έχει πάρει από το πρωί το διαδίκτυο και οι αναρτήσεις διαδέχονται η μια την άλλη μετά και την απόφασή του Μαξίμου να ανακοινώσει ανοικτά και δια του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, πως μετά την ιστορική τους συντριβή στο δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής, η ΝΔ θα στηρίξει ανοικτά και χωρίς ίχνος ντροπής τον Γιάννη Σγουρό και τον Γιώργο Καμίνη αντίστοιχα. “Δεν στηρίζουμε υποψήφιους που ζητούν την ανατροπή της κυβέρνησης, στηρίζουμε τον κ. Σγουρό στην περιφέρεια Αττικής και τον κ. Καμίνη στον δήμο Αθηναίων”, ανέφερε ο Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή. 


Την ίδια ώρα, χαρακτηριστικά είναι τα μηνύματα των πολιτών στο twitter, είτε για την ξαφνική…αλλαγή του κ. Κουμουτσάκου, δηλαδή της ΝΔ που ηττήθηκε από την Ρένα Δούρου και πριν την Κυριακή των εκλογών “στόλιζε” τον αντίπαλό του Γιάννη Σγουρό, όπως επίσης και τα όσα καταλόγιζε ο υπουργός εσωτερικών δημόσια σε συνεντεύξεις του πριν από 3 μήνες για τον πράσινο υποψήφιο της Περιφέρειας Αττικής.


Και αν σήμερα η κομματική γραμμή από την Συγγρού επιβάλει στήριξη Σγουρού και Καμίνη σε όλα τα επίπεδα, εμείς σας θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Μιχελάκης, σε συνέντευξη του στον Real Fm στις 25 Φεβρουαρίου 2014 και τον Ν. Χατζηνικολάου χαρακτήριζε “κακό περιφερειάρχη” τον εκλεκτό του ΠΑΣΟΚ ενώ σε ερώτηση του δημοσιογράφου εάν υπήρχε ενδεχόμενο να στηρίξει η ΝΔ την υποψηφιότητα Σγουρού για την περιφέρεια Αττικής, ο υπουργός Εσωτερικών δήλωνε χαρακτηριστικά: “Η επιλογή Σγουρού θα είναι ότι χειρότερο. Είναι ένας κακός περιφερειάρχης, δεν έχει πετύχει στο έργο του. Υπάρχουν πολλά προβλήματα. Με το νέο ΕΣΠΑ, το 30% θα πάει στις περιφέρειες και στους μεγάλους δήμους. Ο κ. Σγουρός εκρίθη και κρίθηκε αποτυχημένος”. Αυτό θα πεί κυβερνητική σταθερότητα…


Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

androulakis

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

«Ένας από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, ο Φοίβος Ιωαννίδης δεν είναι πια…