Κύρτσος: Το τέλος του Μητσοτάκη είναι κοντά – «Σπάω πλάκα με αυτούς που λένε ότι πικράθηκα»

«Σπάει πλάκα» ο Κύρτσος…«με αυτούς που λένε ότι πικράθηκε επειδή ο Μητσοτάκης δεν θα τον έβαζε ξανά στην Ευρωλίστα» Παράλληλα, υπογραμμίζει πως σήμερα θα απαντήσει «στο επιθετικό tweet του προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ».

NewsRoom 21/02/2022 | 17:40

Ο μέχρι πρότινος γαλάζιος ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος με σειρά αναρτήσεων του στο Twitter σημειώνει πως το τέλος της περιόδου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη είναι πιο κοντά απ’ ότι ο ίδιος «και οι ιδιοτελείς υποστηρικτές του» νομίζουν. Παράλληλα, υπογραμμίζει πως σήμερα θα απαντήσει «στο επιθετικό tweet του προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ».

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ίδιος, την απάντησή του θα την λάβουν «όλοι οι ευρωβουλευτές του ΕΛΚ, ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ»:

«Σπάω πλάκα με αυτούς που λένε ότι πικράθηκα επειδή ο Μητσοτάκης δεν θα με έβαζε ξανά στην Ευρωλίστα. Με τέτοια πολιτική ρευστότητα, αδύνατος ο σχεδιασμός 2024-25. Όμως ο Μητσοτάκης δεν θα είναι αρχηγός για να ορίσει την ευρωλίστα. Οπότε καταρρέει και η επιχειρηματολογία τους.»

Τα tweet του Γιώργου Κύρτσου:

«Σήμερα η απάντησή μου στο επιθετικό tweet του Βέμπερ.
Εκτός από τον ίδιο θα τη λάβουν όλοι οι ευρωβουλευτές του ΕΛΚ, ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ.
Ακολουθώ τη γνωστή τακτική.
Τα λέω όλα για να αναλάβουν όλοι τις πολιτικές ευθύνες που τους αναλογούν.
Ούτε μισόλογα ούτε παρασκήνιο...»

«Το πρόβλημα κυβέρνησης δεν είναι η αποτυχία της-δεν υπάρχουν εγγυήσεις επιτυχίας-αλλά η αδυναμία διορθωτικών κινήσεων.
Ο αρχηγός αλαζόνας, στον κόσμο του.
Οι 3 του Μαξίμου ιδιοτελείς, δεν κάνουν όλοι ένα στέλεχος.
Οι οικονομικοί δεν είδαν ακρίβεια ψάχνουν πλούσιους στα πρατήρια. 

Το τέλος της περιόδου Μητσοτάκη είναι πολύ πιο κοντά απ ότι νομίζει ο ίδιος και οι ιδιοτελείς υποστηρικτές του. Όταν πάει σε εκλογές θα χάσει την πρωθυπουργία με απαίτηση των κομμάτων. Θα αρχίσουν και τα όργανα στη ΝΔ. Αυτά που σήμερα ψιθυρίζουν στη ΝΔ θα του τα φωνάζουν…»