Κύρτσος κατά κύβερνησης και η ΝΔ σε αποσύνθεση: Απαράδεκτη κατάσταση οι 100 νεκροί τη μέρα

Βαρύ πλήγμα στο αφήγημα Μητσοτάκη από τον ευρωβουλευτή της ΝΔ

NewsRoom 07/12/2020 | 14:22

Με μια λακωνική ανάρτηση στους λογαριασμούς του στα Social Media, ο Γιώργος Κύρτσος, κοινοποίησε τις 4 δικές του θέσεις για την διαχείριση της πανδημίας και η κάθε μια από αυτές αποτελεί ηχηρό χαστούκι στην επικοινωνιακή προπαγάνδα της κυβέρνησης σχετικά με τον κορονοϊό.

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ είναι σαφές πως θέλει να πάρει αποστάσεις από την αποτυχημένη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού καθώς και από την κωλυσιεργία του επιτελείου Μητσοτάκη αναφορικά με τις αποφάσεις για τα μέτρα. 

«Επαναλαμβάνω 4 από τις θέσεις μου για την πανδημία. 100 θάνατοι την ημέρα είναι μια απαράδεκτη κατάσταση. Με λίγα και ασυντόνιστα τεστ δεν θα καταλάβουμε ποτέ τι γίνεται. Συμβιβαζόμαστε με την πανδημία στο όνομα της οικονομίας ενώ την καταστρέφει. Αντί για light, αυστηρό lockdown», αναφέρει ο Γ. Κύρτσος στην καυστική ανάρτησή του.

Αξίζει να σημειωθεί, πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο ευρωβουλευτής ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για ολιγωρία και αστοχίες. 

Στα τέλη του Οκτωβρίου ο Γ. Κύρτσος είχε μιλήσει για επιβολή καθολικού lockodown «πριν να είναι αργά» αλλά και  ένα μήνα πριν είχε τονίσει ξεκάθαρα πως «υπάρχουν και κυβερνητικές ευθύνες» για τη γιγάντωση του δεύτερου κύματος της πανδημίας.