Κύρτσος: Διώκοντας Βαξεβάνη η κυβέρνηση άνοιξε κύκλο αποκαλύψεων για την Novartis

Eπικριτικός  είναι για ακόμα μια φορά ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Γιώργος Κύρτσος, ο οποίος με ανάρτησή του στο twitter σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν γύρω από το σκάνδαλο Novartis, μετά και την προαναγγελία από τον δημοσιογράφο και εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη, ότι έρχονται κι άλλες αποκαλύψεις.  

E Mfnh2XsAUVD7T 1

Σκληρή κριτική ασκεί στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, για μια ακόμη φορά, ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Γιώργος Κύρτσος, για την δίωξη Βαξεβάνη. «Διώκοντας τον Βαξεβάνη, η κυβέρνηση άνοιξε κύκλο αποκαλύψεων για την Novartis. Ο Κώστας Βαξεβάνης έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει στοιχεία – κασέτες – που πριν απαγορευότανε», σημειώνει ο Γιώργος Κύρτσος.

Ο Ευρωβουλευτής στηλιτεύει την στάση την στάσης της κυβέρνησης , μετά τις αποκαλύψεις του Κώστα Βαξεβάνη,  η οποία τηρεί σιγή ιχθύος στο αίτημα του δημοσιογράφου – κι όχι μόνο – να ανοίξει η υπόθεση πάλι, τονίζοντας πως «Ο Μητσοτάκης δεν κινείται για αποζημιώσεις, τρέμει» αλλά και στην ίδια την Δικαιοσύνη που σιωπά. «Σήψη και διαφθορά», υπογραμμίζει με νόημα.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου:

«Διώκοντας Βαξεβάνη η κυβέρνηση άνοιξε κύκλο αποκαλύψεων για Novartis. O Β. έχει δικαίωμα,να χρησιμοποιήσει στοιχεία -κασέτες-που πριν απαγορευότανε. Η κυβέρνηση σιωπά στις αποκαλύψεις, η Δικαιοσύνη επίσης.
Ο Μητσοτάκης δεν κινείται για αποζημιώσεις κατά Novartis. Τρέμει. Σήψη&διαφθορά»

 

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…