Newsroom

Newsroom

Κύριε Βαρβιτσιώτη στο Κολλέγιο δεν σας τα έμαθαν καλά

Στην τελετή αλλαγής φρουράς στην ηγεσία του Λιμενικού Σώματος, την περασμένη Τρίτη, παρευρέθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Στον σύντομο…

varvitsiotis 1

Στην τελετή αλλαγής φρουράς στην ηγεσία του Λιμενικού Σώματος, την περασμένη Τρίτη, παρευρέθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Στον σύντομο λόγο που εκφώνησε, ο υπουργός προκάλεσε άφθονο γέλιο, μ’ ένα λάθος του, το οποίο ακόμη συζητιέται στους κόλπους των αξιωματικών του Σώματος.  

Είναι χαρακτηριστικό το απόσπασμα του λόγου του, στο οποίο ακούγεται να λέει, αποχαιρετώντας τον απερχόμενο αρχηγό Δημήτρη Μπαντιά: «θέλω να ευχαριστήσω και να αποτίσω φόρο τιμής προς τον παραδίδων αρχηγό». Το ορθό βεβαίως είναι «…να αποτίσω φόρο τιμής προς τον παραδίδοντα αρχηγό», φαίνεται όμως πως για τον απόφοιτο του Κολλεγίου Αθηνών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, αυτά είναι ψιλά γράμματα.

Πάντως, τα ελληνικά του κ. Βαρβιτσιώτη είναι αντικείμενο έντονων σχολίων από τους αξιωματικούς του Λιμενικού, ενώ έχει ενδιαφέρον ότι στη γραπτή απόδοση έχει γίνει διόρθωση η οποία προέκυψε μετά το σούσουρο που δημιουργήθηκε. 

Ακούστε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…