Newsroom

Newsroom

Κύριε Κουκουλόπουλε, αφήστε τις φωτογραφίες και ψάξτε τα CD

Γράφει ο Φέλιξ

1829584

Γράφει ο Φέλιξ

 

Αγαπητέ κύριε Κουκουλόπουλε. Σας άκουσα να λέτε μέσα στη Βουλή, πως υπάρχουν τελικώς οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε στο Salon de Bricolage με τις κυρίες Μαριάννα Λάτση και Γιάννα Αγγελοπούλου. Φαντάστηκα πως για να το λέει ένας βουλευτής, έτσι θα είναι, διαφορετικά είναι ψεύτης και προβοκάτορας. Περίμενα λοιπόν τις επόμενες ημέρες να παρουσιάσετε ή τις φωτογραφίες ή τις αποδείξεις για τις φωτογραφίες. Ως σήμερα δεν το κάνατε. Οπότε δικαιούται οποιοσδήποτε να θεωρήσει πως η πολιτική αντιπαράθεση δεν μπορεί να ορίζεται από τέτοιους όρους έστω και «αθώας» λάσπης εντυπώσεων την οποία επιλέξατε.

 

Θα μου επιτρέψετε λοιπόν να σας πως ένα παράδειγμα για το τι σημαίνει ο τρόπος που επιλέξατε για την πολιτική αντιπαράθεση.

 

Πριν από μερικά χρόνια, επί Γιώργου Παπανδρέου, οι κρατικές υπηρεσίες αναζητούσαν τον εγκέφαλο ενός κυκλώματος το οποίο διακινούσε ναρκωτικά από τα Σκόπια. Για το κύκλωμα αυτό είχε δώσει πληροφορίες η Ιντερπόλ και οι ελληνικές αρχές κατάφεραν να παρακολουθήσουν τα τηλέφωνα κάποιων μελών. Σε μία από τις υποκλαπείσες συνομιλίες κατάφεραν να υποκλέψουν και τον έλληνα «εγκέφαλο» του κυκλώματος ο οποίος τους ήταν άγνωστος τότε και τον γνώριζαν με το ψευδώνυμό του.

 

Συνέχισαν επί μήνες τις παρακολουθήσεις και τελικώς κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν. Η έκπληξή τους ήταν τεράστια, αφού όπως λένε οι πληροφορίες ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος ήταν πολιτικός από την περιοχή της Κοζάνης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες για το θέμα ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός στον οποίο δόθηκαν και CD με τις συνομιλίες.

 

Η ακρίβεια της ιστορίας που σας παραθέτω δεν είναι δυνατόν να εξακριβωθεί αφού όσοι μπορούν να την πιστοποιήσουν μάλλον δεν θα το κάνουν ποτέ για ευνόητους λόγους.
Σκεφθείτε λοιπόν κύριε Κουκουλόπουλε, να έβγαινε ένα site και να μετέφερε αυτή την ιστορία ως πραγματική χωρίς να παραθέτει κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Να ενοχοποιούσε δηλαδή εσάς και όλους τους πολιτικούς της Κοζάνης με βάση «πληροφορίες» ως εμπόρους ναρκωτικών. Και στη συνέχεια να ερχόταν ένας βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου και να δήλωνε πως οι πληροφορίες αυτές είναι αληθινές, χωρίς πάλι να παραθέσει στοιχεία. Τι θα κάνατε κύριε Κουκουλόπουλε;

 

Επειδή μάλλον τη γνωρίζετε την ιστορία που έγραψα ως στέλεχος (και) του Γιώργου Παπανδρέου τότε, μάλλον καταλαβαίνετε και την επικινδυνότητα τέτοιων μεθόδων στην πολιτική. Αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι πως συνήθως βγαίνει χαμένος αυτός που τις χρησιμοποιεί.

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.