Newsroom

Newsroom

Κύριε Χαρδούβελη επιστρέψτε τη Δημόσια γη που κατέχετε

Το τεύχος του HOT DOC που κυκλοφορεί στα περίπτερα,αποκαλύπτει πως η οικογένεια του Υπουργού Οικονομικών,κατέχει 20 στρέμματα Δημόσιας γης τα…

1 133

Το τεύχος του HOT DOC που κυκλοφορεί στα περίπτερα,αποκαλύπτει πως η οικογένεια του Υπουργού Οικονομικών,κατέχει 20 στρέμματα Δημόσιας γης τα οποία εμφανίζει ως κατοχή από χρησικτησία. Για τη Δημόσια γη όμως όπως καλά γνωρίζει ο κύριος Χαρδούβελης δεν ισχύει η χρησικτησία.Δεν μπορεί δηλαδή κάποιος να καταπατήσει γη του Δημοσίου και επειδή την κατέχει επί χρόνια να αποτελέσει ιδιοκτησία του.

Ο υπουργός,λίγες μέρες πριν το δημοσίευμα ανακοίνωσε πως θα νομοθετήσει προκειμένου οι καταπατητές να αποκτήσουν δικαίωμα ιδιοκτησίας σε γη που καταπάτησαν.Με τον τρόπο αυτό (που δεν είναι ασυνήθιστος) νομοθετεί και τακτοποιεί τις προσωπικές και οικογενειακές του εκκρεμότητες. Αυτή είναι μια δεύτερη πλευρά του σκανδάλου.

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα,ενδεχομένως και της Υποσαχάριας Αφρικής,οι αποκαλύψεις αυτές θα είχαν αναγκάσει τον κύριο Χαρδούβελη να απαντήσει δημόσια και τον πρωθυπουργό της χώρας να συμπεράνει πως δεν μπορεί να εκπροσωπεί το συμφέρον της χώρας κάποιος ο οποίος κατέχει ένα κομμάτι της και εξαπατά το Δημόσιο .

Σε μια άλλη χώρα η Δικαιοσύνη προκειμένου να αποδείξει πως και είναι και φαίνεται ανεξάρτητη,θα είχε κινήσει διαδικασίες για να ερευνήσει την υπόθεση και να εξασφαλίσει τη Δημόσια γη.

Στην Ελλάδα δεν έγινε τίποτα από τα δύο.Και βέβαια τα ΜΜΕ,ίσως με κάποιο αντάλλαγμα από τον κύριο Χαρδούβελη που πιθανόν να δει με συμπάθεια τις υπερχρεωμένες επιχειρήσεις τους,δεν έγραψαν τίποτα.

Ξέρουμε πως αυτή τη μάχη ενάντια στη διαφθορά τη δίνουμε μόνοι μας και είναι απόφασή μας να τη δώσουμε με όλα τα μέσα και παρά το κόστος.

Γι αυτό θα παραδώσουμε τις αποκαλύψεις του HOT DOC και τα αποδεικτικά στοιχεία στην Εισαγγελία,προκειμένου να αναγκάσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει έρευνα.Σκοπός μας είναι να επιστραφεί η καταπατημένη γη στο Δημόσιο. Εκτός αν φιλοτιμηθεί ο Υπουργός και την επιστρέψει ο ίδιος.

10665176_751086461647816_5919714438556141725_n.jpg

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…