Κύριε Χρυσοχοΐδη σας παρακολουθούσαν και το παίζετε τσιμουδιά;

Τα  «Nέα»  έχουν μία μεγάλη αποκάλυψη για το θέμα των υποκλοπών και του Μεγάρου Μαξίμου. Ναι είναι τα «Nέα» που μας έλεγαν προ εβδομάδων ότι «υποκλοπές τέλος» αλλά προφανώς διαταράχθηκαν κάποιες ισορροπίες οπότε «υποκλοπές συνέχεια».

Το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου δίνει στεγνά τον ανιψιό Γρηγόρη Δημητριάδη. Με τρόπο τον δίνει αλλά όλοι καταλαβαίνουμε. Γιατί άραγε αυτή η γραμμή από το συγκρότημα Μαρινάκη; Εναντίον Δημητριάδη. Δεν ξέρουμε και υποθέσεις δεν θα κάνουμε. «Με κύριο ζητούμενο τι από όλα αυτά μπορεί να γνώριζε ο κ. Δημητριάδης, ο οποίος αποφεύγει να λάβει θέση για τη διαχείριση του Predator στην Ελλάδα κι αναφέρεται συχνά σε SMS – παγίδες που στέλνονταν από το εξωτερικό» σημειώνει με νόημα η εφημερίδα.

Τα «Nέα» φωτογραφίζουν τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ως έναν υπουργό που τον παρακολουθούσαν. Γράφουν στο ρεπορτάζ: «Κατά μια εκδοχή, ενδείξεις για υποκλοπές ή ύποπτες παρακολουθήσεις εντός του κυβερνητικού κόμματος, για υπουργό που φαίνεται να μην είχε και τόσο καλές σχέσεις με άλλους συνεργάτες του Πρωθυπουργού. Έτσι λοιπόν φαίνεται να είχε καταγραφεί – πιθανόν από το σύστημα Predator – η πλήρης ανταλλαγή μηνυμάτων του με δημοσιογράφο που είχε ελεγχθεί από την ΕΛ.ΑΣ. για τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονταν». Εντάξει δεν λέει το όνομα του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, να είμαστε δίκαιοι, ούτε όμως λέει τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.

Πηγή: Efsyn

Αράχωβα: Στο «κάδρο» των αρχών, πρώην παίκτης ριάλιτι για την κτηνωδία με τον Όλιβερ

Αράχωβα: Στο «κάδρο» των αρχών, πρώην παίκτης ριάλιτι για την κτηνωδία με τον Όλιβερ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την κτηνωδία του χάσκι στην Αράχωβα, καθώς σύμφωνα με…

Γυναικοκτονία-Σαλαμίνα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 71χρονος – Δεν τον αναλαμβάνει δικηγόρος

Γυναικοκτονία-Σαλαμίνα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 71χρονος – Δεν τον αναλαμβάνει δικηγόρος

Ανέκφραστος ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 43χρονης στο δικαστικό Μέγαρο Πειραιά.