Κυριάκος ο «μεγαλοπρεπής»

Μια φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, με τον διοικητή του νοσοκομείου της Κέρκυρας να δωρίζει ένα πίνακα με την προσωπογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον ίδιο τον πρωθυπουργό να το απολαμβάνει.

107818246 3191217914234418 3803044300571168767 n 0

Μπορεί η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στο νησί των Φαιάκων, καθώς δέχθηκε τις έντονες αποδοκιμασίες από τα σωματεία των εργαζομένων, εντούτοις, η αγάπη… του διοικητή του Νοσοκομείου της Κέρκυρας άμβλυνε λίγο την στεναχώρια του πρωθυπουργού.

Ο διοικητής ανέβασε μια φωτό στα social όπου φαίνεται να δωρίζει ένα πίνακα με την προσωπογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη, και με τον πρωθυπουργό να δέχεται το δώρο με ευχαρίστηση. 

Όπως ήταν φυσικό η φωτογραφία έδωσε τροφή για  σχόλια στα social meida, με κορυφαίο εκείνο του Νίκου Σαραντάκου όπου ανέφερε:

”Μου λένε πως δεν είναι φωτοσοπιά. Ο διορισμένος από τον Ηγέτη δντης του Νοσοκομείου Κέρκυρας χαρίζει στον Ηγέτη ένα πορτρέτο του Ηγέτη, ενώ κοιτάζει τον Ηγέτη με λιγωμένο ύφος, σαν κουτάβι. Ο Ηγέτης τον ανταμείβει με το θαυματουργό άγγιγμά του.”

Με λίγα λόγια Κυριάκος  ο «μεγαλοπρεπής»

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

5700685

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

"Απορριπτέα και επιστημονικά αβάσιμη οποιαδήποτε πρόταση που βασίζεται στο ότι ένα παιδί 12 ετών θα…