Newsroom

Newsroom

Κυριάκος Μητσοτάκης, ο «Κήρυκας» του χρωστάω και δεν πληρώνω, στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

Ο «Κήρυκας» του χρωστάω και δεν πληρώνω. Διευκολύνσεις κατά συρροή και εξακολούθηση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντί να αποπληρώσει το σκανδαλώδες δάνειο για τον «Κήρυκα Χανίων», πέτυχε νέα ευνοϊκή ρύθμιση.

49896501 2280536942233288 2347750882021474304 n

Η μέθοδος του μπαταχτσή πολιτική επιλογή για τη Νέα Δημοκρατία και τον αρχηγό της. Τι (δεν) απάντησε η ΝΔ στο ερώτημα που απηύθυνε το Documento για τη ρύθμιση των δανείων του προέδρου της.

-Τη Δευτέρα στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών. Ώρα της κρίσης για τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο. Η ΝΔ χαμένη στα σενάρια για πρόταση δυσπιστίας. Φουρτούνες και παζάρια σε ΠΟΤΑΜΙ και ΔΗΜΑΡ.

Νίκος Μανιαδάκης: Δυο νέα πορίσματα καίνε τον Money-dakis της Novartis

-Και νέα υπόθεση Ηριάννας με 19χρονο. Η συγκλονιστική συνέντευξη της Ρομπέρτα Ρούτση, μητέρας του 19χρονου που είναι προφυλακισμένος εδώ και επτά μήνες κατηγορούμενος, χωρίς στοιχεία, για συμμετοχή σε επεισόδια στα Εξάρχεια.

-Πυρετός στη «μικρή» Αριστερά εν όψει εκλογών. Αναλυτικό ρεπορτάζ για τις συμμαχίες και τις μοναχικές διαδρομές. Πώς το ποσοστό της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς θα έχει αντίκτυπο στη διαμόρφωση του εκλογικού χάρτη.

Εμπορία ανθρώπων. Έρευνα σοκ για την ταχύτερα αναπτυσσόμενη «βιομηχανία».

Σύνταξη και για όσους χρωστάνε σε ΟΑΕΕ και ΟΓΑ. Τι θα περιλαμβάνει η ρύθμιση ανάσα για 70.000 ασφαλισμένους που δεν μπορούν να βγουν στη σύνταξη λόγω χρεών.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Άννα Κορακάκη: Ούτε έντομο δεν μπορεί να σκοτώσω. Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια της χρονιάς για το 2018 αποκαλύπτεται στο Documento και τονίζει ότι «στη σκοποβολή κερδίζει το πιο δυνατό μυαλό»

Χαλούκ Ουνάλ: « Το ISIS είναι το τέρας του Φρανκεστάιν». Ο Τούρκος σκηνοθέτης μιλάει για το ντοκιμαντέρ του «Η Ιστορία της Jiyan», την πρώτη ταινία που καταπιάνεται με την «Επανάσταση των Γυναικών» στο Κομπάνι.

Μαρία Ευθυμίου: «Οι εμφύλιοι ταλάνισαν τον τόπο». Ιστορικός μιλά με αφορμή την εκδήλωση «Από τον Καραΐσκάκη στο “Καραΐσκάκη”: η μάχη του Φαλήρου και ο θάνατος του Καραϊσκάκη».

Κυριάκος Χατζηιωάννου: «Οι ερωτικές μας ανάγκες εξαρτώνται από την τεχνολογία». Ο γνωστός χορογράφος για την δική του ωδή στον έρωτα.