Κυριάκος Μητσοτάκης: Μποναμάς

Ο 15αυγουστιάτικος μποναμάς ανταποδόθηκε αυθημερόν στα βράδυνα δελτία ειδήσεων...

Mitsot jerefin

Υπάρχει τζετ λανγκ μετά από θερινές διακοπές; Μπορεί κάποιος επιστρέφοντας από τις βουτιές του, να μην έχει αίσθηση των πραγμάτων;

Τι άλλο ήταν η επανεμφάνιση Μητσοτάκη; Εκτός αν είχε λόγους να προσποιείται ότι δεν κατάλαβε τι ακριβώς – του – συνέβη όσο είχε αράξει στα Χανιά.

Αυτό που είδαμε πάντως ήταν τραγελαφικό: είχε ανακοινώσει ότι, επιτέλους, θα καταπιαστεί με τον θάνατο στο γήπεδο της ΑΕΚ και οργάνωσε σύσκεψη με…άλλο θέμα.

Ενώ η συζήτηση στη χώρα αυτή την εποχή, αφορά τη δολοφονική εισβολή των Κροατών νεοναζί, μίλησε για τους συνδέσμους των- ελληνικών- αθλητικών ομάδων.

Αποφασισμένος – όπως έγραψαν οι μιντιακοί κεκράκτες του – να λάβει μέτρα – που έχει ήδη …λάβε – μετά την προηγούμενη δολοφονία!

Οι κυβερνητικές ευθύνες για την ανεμπόδιστη κάθοδο των χούλιγκανς από το Ζάγκρεμπ, έγιναν επιχειρησιακή αστοχία της ΕΛΑΣ.

Μια πράξη δολοφονίας Έλληνα φιλάθλου, από εισβολείς, βαφτίσθηκε «ραντεβού θανάτου».

Σαν να έλεγε ότι πήγαινε γυρεύοντας ο νεαρός που έχασε τη ζωή του.

Αλλά αντ’ άλλα, της Παρασκευής το γάλα.

Σε κάθε περίπτωση, ήταν σουρεαλιστικό ότι ο Πρωθυπουργός συζητούσε για τη γηπεδική βία με όσους βαρύνονται με την υπόθαλψή της: τους ιδιοκτήτες των μεγάλων ΠΑΕ.

Σαν να αναθέτεις στους πιο γνωστούς λύκους, την ασφάλεια του κοπαδιού.

Ωστόσο αυτή η σύσκεψη θα μείνει στην ιστορία – λόγω της σύνθεσης της και της περιρρέουσας ατμόσφαιρας: δεν ήταν καθαρό ποιος έβαζε τους όρους στη συζήτηση.

Ο Μητσοτάκης και η ομάδα του, είχαν ότι απέναντί τους όσους τους ανέδειξαν και τους κρατούν στην εξουσία.

Με επίγνωση ότι τα αφεντικά του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, είναι ταυτόχρονα και αφεντικά της ενημέρωσης.

Για τη μονομερή συμπεριφορά της οποίας, βοά ο πλανήτης: «Ελλάδα 107».

Μεταξύ μας: οι δυο από τους τέσσερις που συνεδρίαζαν στο μέγαρο Μάξιμου, αν αποφασίσουν να ρίξουν την κυβέρνηση, θα αρχίσει να μετράει μέρες.

Ήδη ένας έκανε επιτόπου επίδειξη ισχύος: αγρίεψε όταν ο – αναρμόδιος – Οικονόμου πέταξε στα ξεκούδουνα να …φύγει η διαιτησία από την Ομοσπονδία του ποδοσφαίρου.

Ο Μητσοτάκης έσπευσε να τον μαζέψει – τον Οικονόμου. Προτού προλάβει ίσως να ζητήσει να υπάγεται και η διαιτησία στον Πρωθυπουργό!

Στο τέλος, με υπολανθάνοντα σεβασμό και δέος η κυβερνητική αντιπροσωπεία καλόπιασε τους ιδιώτες των ΠΑΕ – και χορηγούς της στο μιντιακό πεδίο:

-Εφεξής την ευθύνη των υπηρεσιών «σεκιούριτι» στα γήπεδά τους – ήτοι στις επιχειρήσεις τους – αναλαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία, με δαπάνες του ελληνικού λαού.

Οι αστυνομικοί που, δίκην υπάλληλων των ΠΑΕ, θα ελέγχουν την είσοδο στους αγώνες, θα προστατεύονται προφανώς από μονάδες των ΜΑΤ – που θα γίνονται με τη σειρά τους στόχος των «οργανωμένων».

Ο 15αυγουστιάτικος μποναμάς ανταποδόθηκε αυθημερόν στα βράδυνα δελτία ειδήσεων…

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…