Newsroom

Newsroom

Κυρανάκης σε κατάσταση αμόκ: «Ποιός είναι ο Κουτούπης; – Δεν τον ξέρω» (video)

Σε απόλυτη σύγχυση ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης - «Δεν ξέρω, δεν άκουσα, δεν διάβασα» τίποτα για εταιρεία του συντονιστή της Γραμματείας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ

κυρανάκης

Δεν έχει ιδέα ο λαλίστατος Κωνσταντίνος Κυρανάκης ποιος είναι ο νέος Πάτσης της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Κουτούπης, που είναι και πρώην συντονιστής της Γραμματείας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ.

Δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα. Τι και αν όλη μέρα χθες η είδηση για τους νέους Πάτσηδες της ΝΔ είχε κατακλύσει το διαδίκτυο.

Τι και αν αναγκάστηκε και η Νέα Δημοκρατία, δηλαδή, το κόμμα που ανήκει ο Κυρανάκης, να τοποθετηθεί.

Ο ίδιος δεν ξέρει και δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα. Δεν ξέρει τίποτα για την εταιρεία του κ. Κουτούπη που εξασφάλισε 420 συμβάσεις αξίας, περίπου, 5,5 εκατ. ευρώ από το Δημόσιο μέσα από εκατοντάδες απευθείας αναθέσεις και διαγωνιστικές διαδικασίες. Και όπως δήλωσε και ο ίδιος, δεν ξέρει ούτε και τον κ. Κουτούπη.

Και είναι τόσο κραυγαλέα η υποκριτική του ανικανότητα, που ο ίδιος αφού δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τον πρώην συντονιστή της Γραμματείας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ, στη συνέχεια ανέφερε ότι όλα αυτά είναι «προεκλογικά πυροτεχνήματα της αντιπολίτευσης».

Τρικυμία εν κρανίω! Διότι, πώς μπορεί να ξέρει ο κ. Κυρανάκης ότι πρόκειται για πυροτέχνημα  στο βαθμό που δεν γνωρίζει τίποτα για το νέο σκάνδαλο που εμπλέκει το όνομα του Ανδρέα Κουτούπη.

Σε απόλυτη σύγχυση ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης

Βέβαια, για να μην θεωρήσει κάποιος ότι τον αδικούμε, είναι πράγματι πιθανό ο Κυρανάκης να μπερδεύτηκε με τα ονόματα των δεκάδων «Πάτσηδων» του κόμματός του, και για αυτό τον λόγο να έκανε τον ανήξερο.

Άλλωστε, ο ίδιος ειδικεύεται στη διοργάνωση μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ έξω από τις Δομές Φιλοξενίας προσφύγων. Πού να βρει χρόνο να διαβάσει πρωτοσέλιδα εφημερίδων.

Ή μπορεί να διαβάζει νοσταλγικά τις αποδείξεις από τα πρατήρια καυσίμων που μάζευε επί διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, και για αυτό τον λόγο να μην «έπεσε» στα χέρια του η σχετική πληροφορία.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…