Κυψέλη: Νεκρή εντοπίστηκε η 23χρονη αγνοούμενη έγκυος

Τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση της 23χρονης εγκύου η οποία αγνοούνταν από τις αρχές του Οκτώβρη στην περιοχή της Κυψέλης.

agnooumeni fws sto tounel

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του το “Χαμόγελο του Παιδιού”, το οποίο ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Φωτεινής Μπακογιώργου και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, στις 03/11/2021 καθώς ενδέχεται να συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο.  

Η σορός της Φωτεινής Μπακογιώργου είχε βρεθεί σε ένα δρόμο κοντά στο σπίτι της στην Κυψέλη την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, την ίδια μέρα της εξαφάνισής της, αλλά χωρίς στοιχεία ταυτοποίησης. Παρά τον σχετικό «συναγερμό» όμως, ουδείς, ακόμη και μετά από εβδομάδες, συσχέτισε την εξαφάνιση της με την ανεύρεση της σορού της «αγνώστου ταυτότητας», παρά μόνο αφού πέρασαν εβδομάδες και συμπληρώθηκαν 47 ημέρες από την εξαφάνιση της άτυχης μητέρας μέχρι την ημέρα της αναγνώρισης της απο κάποιο συγγενικό πρόσωπο, στις 23 Νοεμβρίου.

Τόσο η εξαφάνιση όσο και ο θάνατός της εγείρουν ερωτήματα. «Από τις αρχές Ιουνίου είχαμε λάβει στο “Χαμόγελο του Παιδιού” αναφορές για κακοποίηση των τριών ανήλικων παιδιών της, όχι από την ίδια, αλλά από τρίτα άτομα. Άμεσα ενημερώθηκε ο εισαγγελέας ανηλίκων και βάσει κοινωνικής έρευνας, τα παιδιά απομακρύνθηκαν από την οικία τους», δήλωνε προ ημέρων η Άγκυ Ξενάκου, ψυχολόγος στο «Missing Alert».

 «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε σημερινή ανακοίνωση του αναφέρονται τα εξής:

«Τραγική είναι η κατάληξη στην αναζήτηση της 23 ετών Φωτεινής Μπακογιώργου. Η Φωτεινή Μπακογιώργου εξαφανίστηκε στις 08/10/2021, από την περιοχή της Κυψέλης. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, στις 03/11/2021 καθώς ενδέχεται να συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο. Σήμερα 24/11/2021, το Χαμόγελο του Παιδιού, με μεγάλη θλίψη ενημερώθηκε από την Αγγελική Νικολούλη (μέσω της εκπομπής Φως στο Τούνελ) , ότι στις 08/10/2021 είχε εντοπιστεί η σορός της Φωτεινής Μπακογιώργου, σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας, από τις Αστυνομικές Αρχές και ταυτοποιήθηκε ότι ανήκει στην ίδια, με εξαιρετικά μεγάλη καθυστέρηση, στις 23/11/2021 από άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος.    Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της Μπακογιώργου Φωτεινής, που έχασε άδικα έναν δικό τους άνθρωπο. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν».

 

Βρήκαμε την πιο κουλ αγγελία ιδιοκτήτη: «Eπιβάλλεται οποιοδήποτε κατοικίδιο, άνθρωποι που αγαπούν το BBQ και μεσίτες ούτε για αστείο»

Αγγελία

Βρήκαμε την πιο κουλ αγγελία ιδιοκτήτη: «Eπιβάλλεται οποιοδήποτε κατοικίδιο, άνθρωποι που αγαπούν το BBQ και μεσίτες ούτε για αστείο»

«ΔΕΝ ψάχνω νοικάρη γενικά και αόριστα. Θέλω το σπίτι να γεμισει ζωή και να το…

Ο γγ της ομοσπονδίας ταξί ξεσπά (;) κατά της Μαρίνας Σάττι: «Το video clip προσβάλλει το επάγγελμα μας» (video)

Καταγραφή 22

Ο γγ της ομοσπονδίας ταξί ξεσπά (;) κατά της Μαρίνας Σάττι: «Το video clip προσβάλλει το επάγγελμα μας» (video)

Επίθεση στο videoclip της Μαρίνας Σάττι έκανε ο γγ της ομοσπονδίας ταξί