Newsroom

Newsroom

Κυψέλη: Με ράμματα στο κεφάλι ο μαθητής που ξυλοκοπήθηκε από 19χρονο (Video)

Σημειώνεται ότι ο μαθητής έχει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι.

5782413

Ενας 19χρονος εισέβαλε το πρωί στο 41ο Γυμνάσιο Αθηνών, στην Κυψέλη, κρατώντας ένα σφυρί και ένα μαχαίρι, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε σε ένα μαθητή από τη Νιγηρία και στον διευθυντή του σχολείου, τους οποίους τραυμάτισε.

Συγκεκριμένα δύο ανήλικοι, ένας Γεωργιανός και ένας Νιγηριανός τσακώθηκαν στο σχολείο. Τότε ο Γεωργιανός πήρε τηλέφωνο τον 18χρονο αδερφό του, ο οποίος μπήκε στο σχολείο και με σφυρί επιτέθηκε στον Νιγηριανό.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ο διευθυντής του Γυμνασίου, προσπαθώντας να τους χωρίσει αλλά ο Γεωργιανός μαχαίρωσε στα πλευρά τον διευθυντή. Οι πληροφορίες από μαθητές του σχολείου αναφέρουν ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο Γεωργιανός περίμενε έξω από τον σχολείο τον Νιγηριανό. Μάλιστα, φέρεται να έλεγε σε μαθητές του σχολείου: «Θέλω να τον σκοτώσω, αυτόν και την οικογένειά του» και έτσι σήμερα μπήκε αμέριμνος στο σχολείο, παρά το γεγονός ότι στον χώρο υπήρχε φύλακας και επιτέθηκε με σφυρί στον μαθητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha εκτός κινδύνου νοσηλεύονται ο μαθητής και ο διευθυντής. Σημειώνεται ότι ο μαθητής έχει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι.

Όσα είπε η σύζυγος του διευθυντή του σχολείου για την επίθεση

Σοκαριστικές μαρτυρίες μαθητών

Περιγράφοντας τι συνέβη, μαθητές ανέφεραν-μεταξύ άλλων- ότι «όπως ανεβαίναμε να κάνουμε μάθημα, είδαμε το παιδί να κάνει άμυνα και ο δράστης τον χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι. Το παιδί έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο πάτωμα και τα αίματα πήγαν παντού. Ο διευθυντής τότε προσπάθησε να δει αν το παιδί είχε τις αισθήσεις του και έφαγε μια μαχαιριά».

Στην ερώτηση για το τι προηγήθηκε, η συγκεκριμένη μαθήτρια μιλώντας στο protothema.gr είπε ότι «την περασμένη εβδομάδα ο αδερφός του συμμαθητή μου (σ.σ. ο 19χρονος δράστης) προσπάθησε να ξεμοναχιάσει το παιδί (σ.σ. το 18χρονο θύμα της επίθεσης) και είχε πει ως δικαιολογία σε κάποιον ότι “ήθελε να σκοτώσει την οικογένειά μου”».

«Σήμερα ήρθε αποφασισμένος, μπήκε από την πόρτα, δεν υπήρχε κάποιος να τον σταματήσει, ο φύλακας ήταν εδώ αλλά τον άφησε να περάσει», κατέληξε στην περιγραφή της η αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

«Ξέρω ότι το παιδί που χτύπησε τον διευθυντή μας μπήκε στο σχολείο χωρίς να το σταματήσει κανείς. Μπορεί να θεώρησαν ότι είναι από τα παιδιά που μπαίνουν για 1-2 ώρες και φεύγουν.

Ο αδερφός του είχε παίξει ξύλο πριν από μερικές ημέρες με το θύμα και είχαν έρθει οι γονείς τους και τσακωνόντουσαν έξω από το σχολείο. Εμάς μας κλείδωσαν στις τάξεις οι καθηγήτριες για να είμαστε ασφαλείς και εκεί ανησύχησα λίγο», ανέφερε άλλη μαθήτρια του σχολείου.

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

kke

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει…