Κύπρος- ΥΠΕΞ: «Βρισκόμαστε σε επαφή με τις Αρχές της Ελλάδας και της Λιθουανίας για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια του Κύπριου επιβάτη»

«Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση με την αναγκαστική προσγείωση της πτήσης της Ryanair στο Μινσκ. Αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο. Βρισκόμαστε σε επαφή επίσης με τις Αρχές της Ελλάδας και της Λιθουανίας για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια του Κύπριου επιβάτη», αναφέρει σε ανάρτησή του το κυπριακό Υπουργείο Εξωτερικών.

AP18313621565220

Ενας Κύπριος συμπεριλαμβάνεται στους επιβάτες του αεροσκάφους της Ryanair, το οποίο προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση στο Μινσκ, από τις Αρχές της Λευκορωσίας.

«Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση με την αναγκαστική προσγείωση της πτήσης της Ryanair στο Μινσκ. Αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο. Καλούμε τις Αρχές της Λευκορωσίας να διασφαλίσουν την άμεση και ασφαλή απελευθέρωση όλων των επιβατών. Βρισκόμαστε σε επαφή επίσης με τις Αρχές της Ελλάδας και της Λιθουανίας για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια του Κύπριου επιβάτη», αναφέρει σε ανάρτησή του το κυπριακό ΥΠΕΞ.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…