Κύπρος: Βγήκε από το νοσοκομείο ο Δ. Χριστόφιας

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας βγήκε από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύτηκε το πρωί λόγω καρδιακής αρρυθμίας.…

xristofias 0

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας βγήκε από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύτηκε το πρωί λόγω καρδιακής αρρυθμίας.

Ανακοινωθέν που εκδόθηκε το μεσημέρι ανέφερε ότι η κατάστασή του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια ήταν ικανοποιητική και σταθερή, όπως μεταδίδουν κυπριακά μέσα.

Ο κ. Δημήτρης Χριστόφιας είχε επισκεφθεί το νοσοκομείο σήμερα το πρωί συνοδευόμενος από το θεράποντα ιατρό του, Μιχάλη Μηνά, για εξετάσεις ρουτίνας. Διαπιστώθηκε ωστόσο καρδιακή αρρυθμία και κρατήθηκε για περαιτέρω εξετάσεις.

Στο ανακοινωθέν, το οποίο υπογράφουν ο Εκτελεστικός Ιατρικός Διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας Πέτρος Μάτσας και ο Ιατρικός Διευθυντής και Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας Ευαγόρας Νικολαίδης, αναφέρόταν ότι έγιναν οι κατάλληλες εξετάσεις και υποβλήθηκε σε επιτυχή ηλεκτρική ανάταξη.

Φωτιά στην Κόρινθο – Η στιγμή που ο τραυματίας πυροσβέστης μεταφέρεται μακριά από το πύρινο μέτωπο (photo)

sofiko pirosbestis

Φωτιά στην Κόρινθο – Η στιγμή που ο τραυματίας πυροσβέστης μεταφέρεται μακριά από το πύρινο μέτωπο (photo)

Τραυματίστηκε ο υποδιοικητής της ΠΥ Κορίνθου, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης από εναέριο μέσο