Κύπρος: Θρίλερ για δύο εξαφανισμένες Ρωσίδες – Σενάριο διπλού φονικού (Photos)

Νέες έρευνες στην ορεινή Λεμεσό για την υπόθεση εξαφανισμένων γυναικών. Αίματα εντός και εκτός οικίας που ταυτίζονται με το DNA της μίας γυναίκας - Ένα άτομο συνελήφθη και τελεί υπό κράτηση

missing 1 1170x780 2 696x464 1

Νέες έρευνες στην περιοχή του Αμιάντου για τις εξαφανισμένες γυναίκες από τη Ρωσία – Σενάριο διπλής δολοφονίας ενώπιον των αστυνομικών αρχών. Βρέθηκαν ίχνη αίματος που ταυτίζονται με το DNA της μίας γυναίκας – Ένα άτομο συνελήφθη και τελεί υπό κράτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ένα πρόσωπο συνελήφθη και τελεί υπό κράτηση σε σχέση με την υπόθεση, αφού κατόπιν της διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε το συμπέρασμα ότι πιθανόν να κρύβεται εγκληματική ενέργεια πίσω από την εξαφάνιση των δύο γυναικών, η οποία είχε δηλωθεί από τις 17 Νοεμβρίου.

Στην περιοχή του Αμιάντου της Επαρχίας Λεμεσού και συγκεκριμένα κοντά στα Κάρδαμα έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που διενεργούν έρευνες στην περιοχή σε σχέση με την υπόθεση των δύο εξαφανισμένων γυναικών.

Σενάριο διπλής δολοφονίας ενώπιον των αστυνομικών αρχών

Οι αστυνομικοί ανακριτές οδηγήθηκαν στο σενάριο της διπλής δολοφονίας πίσω από την εξαφάνιση δύο γυναικών από τη Ρωσία, 43 και 33 ετών που εξαφανίστηκαν από τις 17 Νοεμβρίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από το Cyprus Times, για την υπόθεση συνελήφθη και τελεί υπό κράτηση ένας 32χρονος από τη Συρία, ο οποίος φαίνεται να παραδέχθηκε ότι μετέβη μαζί τους σε εξοχική κατοικία στον Αμίαντο, με τη θέληση τους, ισχυριζόμενος όμως ότι τις επέστρεψε πίσω στην οικία τους. Οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο διέταξε την κράτηση του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Σύρος δε φαίνεται να είναι ο ιδιοκτήτης της οικίας, αλλά είχε πρόσβαση καθώς εκτελούσε εργασίες εκεί. Ιδιοκτήτης της εξοχικής οικίας είναι Ελληνοκύπριος, κάτοικος Λευκωσίας.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα έρευνες, σε σημείο πλησίον της οικίας, με τη συμμετοχή μελών της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών, ανιχνευτικών σκύλων και άλλων τμημάτων.

Κατά τη διερεύνηση τις προηγούμενες μέρες, εντοπίστηκαν αίματα τόσο στο εσωτερικό όσο και εκτός της οικίας, τα οποία εντοπίστηκαν όμως με την χρήση ειδικών μηχανημάτων, αφού φαίνεται ότι το σπίτι ήταν καθαρισμένο.

Φωτογραφία του εκσκαφέα – Το σπίτι στη Λεμεσό που  βρέθηκαν ίχνη αίματος:

photo ereynes eksafanismenes3

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ωρών να προκύψουν νεότερες εξελίξεις.

Με πληροφορίες από το cyprustimes.gr

Φωτογραφίες από το cyprustimes.gr

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…