Κύπελλο Ελλάδος-Πλήρης αποτυχία Αυγενάκη να μαζέψει τη βία

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έζησε ξανά μια νύχτα ντροπής λόγω των θλιβερών επεισοδίων στον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

οακα

Ακόμα και η λέξη ντροπή, αδυνατεί να χαρακτηρίσει τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ καθώς τα θλιβερά επεισόδια στις εξέδρες του σταδίου, συνέθεσαν ένα αποκαρδιωτικό σκηνικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επεισόδια μεταξύ των οπαδών και των αστυνομικών δυνάμεων, φωτοβολίδες, μάχες σώμα με σώμα, ρίψη δακρυγόνων και πετρών «αμαύρωσαν» για πολλοστή φορά τον τελικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Ένας τελικός που ξεκίνησε με ημίωρη καθυστέρηση, ένα παιχνίδι που διακόπηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά το γκολ των «πράσινων» στο πρώτο ημίχρονο. Το σκηνικό βίας στο ΟΑΚΑ ξεκίνησε μια ώρα πριν από την έναρξη του τελικού και συνεχίστηκε καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Και δεν ήταν μόνο αυτά. Υπήρξε ο τραυματισμός του Αϊτόρ, από πέτρα που πέταξαν οπαδοί του ΠΑΟΚ στον σκόρερ του «τριφυλλιού», αλλά και τα πολλά νεύρα των παικτών των δύο ομάδων με την κατάσταση μάλιστα να ξεφεύγει στη φυσούνα και στα αποδυτήρια. Το ίδιο σκηνικό και στους επισήμους μετά την λήξη και κατά την διάρκεια της απονομής του Κυπέλλου.

Ο Ισπανός διαιτητής του τελικού, Λαόθ (σ.σ είχε διευθύνει τον τελικό του champion League) είπε στους ιθύνοντες των δύο ομάδων πως η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο και πως αν συνεχιστεί το χάος στις εξέδρες θα αναγκαστεί να διακόψει οριστικά το παιχνίδι.

Η εικόνα του Λαόθ να κρατά στα χέρια του την πέτρα που πέταξε οπαδός του ΠΑΟΚ, τραυματίζοντας τον σκόρερ του «τριφυλλιού» φανερώνει την χαοτική κατάσταση που επικρατούσε στο ΟΑΚΑ, στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι Το ερώτημα φυσικά είναι και πώς πέρασαν τόσες κροτίδες, φωτοβολίδες ευθείας βολής στις κερκίδες. Με την ΕΛ.ΑΣ να φέρνει ευθύνη για τον έλεγχο των φιλάθλων.

Παράλληλα, αποδείχθηκε στην πράξη πως και η ΕΠΟ δεν μπόρεσε για πολλοστή φορά να οργανώσει σωστά έναν τελικό Κυπέλλου, καθώς γίνεται εύκολα αντιληπτό πως τα μεγάλης έκτασης επεισόδια στις εξέδρες του ΟΑΚΑ δυσφημίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ένας τελικός – ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και δυστυχώς για την ΕΠΟ δεν ήταν η πρώτη φορά, όπως και για το επιτελικό κράτος που είχε σαν δόγμα το νόμος και τάξη!

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

5700685

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

"Απορριπτέα και επιστημονικά αβάσιμη οποιαδήποτε πρόταση που βασίζεται στο ότι ένα παιδί 12 ετών θα…

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…