Newsroom

Newsroom

Κύπελλο Ελλάδος: Αυτός δεν είναι τελικός ( οδύσσεια ) είναι περιοδεία!

Φτάνουμε σχεδόν μέσα Μαϊου και η επίσημη τοποθέτηση για την διεξαγωγή του τελικού και της έδρα που θα τον φιλοξενήσει, ακόμα αγνοούνται! Αυτός δεν είναι τελικός ( οδύσσεια ) είναι περιοδεία!

5732019

Η ΕΠΟ συνεχίζει απεγνωσμένα την προσπάθεια να βρει μια λύση για το γήπεδο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος όμως τρώει στην κυριολεξία το ένα άκυρο μετά το άλλο. Mετά το νέο «άκυρο» από την Αστυνομία της Κύπρου η ΕΠΟ αναγκάστηκε να στραφεί σε άλλες λύσεις, όσον αφορά στην έδρα του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet.

Η ελληνική ομοσπονδία εξετάζει περιπτώσεις σε χώρες των Βαλκανίων, όπως είναι η Αλβανία, η Σερβία κι η Ρουμανία. Οι νέες εξελίξεις, όμως και πάλι πρόδωσαν την ομοσπονδία καθώς η προοπτική των Τιράνων, που έμοιαζε και πιο πιθανή να διεξαχθεί ο τελικός στο «Air Albania Stadium» φαίνεται κι εκεί φάγανε εκ νέου άκυρο, αυτή την φορά από τον τραγουδιστή Νίκο Βέρτη (ναι καλά ακούσατε). Το στάδιο δεν θα είναι διαθέσιμο λόγω του Έλληνα τραγουδιστή από τις 23 έως τις 26 Μαΐου. Από εκεί και πέρα, στις 28/5 θα φιλοξενηθεί η παράσταση Notre Dame de Paris, ενώ για την 1η Ιουνίου είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Κυπέλλου Αλβανίας.

Πλέον φτάνουμε σχεδόν μέσα Μαϊου και η επίσημη τοποθέτηση για την διεξαγωγή του τελικού και της έδρα που θα τον φιλοξενήσει, ακόμα αγνοούνται! Αυτός δεν είναι τελικός ( οδύσσεια ) είναι περιοδεία!