Κυπαρισσία: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με την καθαρίστρια που βρέθηκε «τσιμεντωμένη» σε αυλή σπιτιού

Φαίνεται πως φτάνει προς το τέλος το θρίλερ που συγκλόνισε την Κυπαρισσία όταν ανακαλύφθηκε το πτώμα μιας γυναίκας «τσιμετωμένο» στην αυλή του σπιτιού

NewsRoom 17/09/2021 | 16:09

Σύμφωνα με τα όσα σχολίασε ο δικηγόρος του 39χρονου, Βασίλης Νουλέζας, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή «TLIVE», ο πρώην σύντροφος της της 42χρονη αφού παραδόθηκε στις αρχές στο αεροδρόμιο του Αϊντχόβεν στην Ολλανδία, αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα το βράδυ της Παρασκευής (17/9).

Να σημειωθεί ότι εις βάρος του 39χρονου εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση εις βάρος της 42χρονης Μόνικα Γκιους που βρέθηκε τσιμεντωμένη στο σπίτι όπου διέμεναν στην Κυπαρισσία.

Μάλιστα, όπως είχε δηλώσει μέσα του δικηγόρου τους: «Έφυγα στη Ρουμανία λόγω της σοβαρής ασθενείας της μητέρας μου. Θα απολογηθώ για την κατηγορία που άδικα μου αποδίδεται και θα αποδείξω την αθωότητα μου. Θα απαντήσω για όλα στην Δικαιοσύνη. Θα αποδείξω την αθωότητα μου. Ότι δεν είμαι ο δράστης του φριχτού εγκλήματος αυτού. Δεν θα έφτανα ποτέ στο σημείο να σκοτώσω. Για την εξαφάνιση και θάνατο της πρώην συντρόφου μου έμαθα από την δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη. Δεν μπορώ ακόμη να το συνειδητοποιήσω. Λυπήθηκα πολύ είμαι συγκλονισμένος».