Κυνική ομολογία Πορτοσάλτε: Η ΝΔ ήταν αντίθετη με τη φαρμακευτική κάνναβη για λόγους ψηφοθηρικούς

«Η πελατεία η δεξιά ακούει φαρμακευτική κάνναβη και της σηκώνεται η τρίχα»

Ως πελάτες αντιλαμβάνεται τους ψηφοφόρυς της Νέας Δημοκρατίας ο Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος προχώρησε σε άλλη μια κυνική ομολογία για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η δεξιά παράταξη τον κόσμο στον οποίο απευθύνεται.

Αφορμή δεν ήταν άλλη από τη στάση της Νέας Δημοκρατίας γύρω από τη φαρμακευτική κάνναβη, μετά τη χθεσινή παραδοχή Άδωνη από το βήμα της Βουλής, όταν αναγνώρισε το λάθος που έκανε ο ίδιος και η παράταξή του το 2018, ενώ παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Νίκου Καρανίκα για τη συμβολή του γύρω από το θέμα.

«Δεν το μελέτησαν σωστά ως αντιπολίτευση το θέμα της φαρμακευτικής κάνναβης» ήταν το σχόλιο του Άρη Πορτοσάλτε σε πρωινή εκπομπή στον ΣΚΑΙ.

Στη συνέχεια, μάλιστα, προχώρησε σε μια ακόμη ωμή παραδοχή, χαρακτηρίζοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας…πελάτες:

«Ήταν σε κόντρα με τη φαρμακευτική κάνναβη για λόγους ψηφοθηρικούς, γιατί η πελατεία η δεξιά ακούει φαρμακευτική κάνναβη και της σηκώνεται η τρίχα» με τον Δημήτρη Οικονόμου να συμπληρώνει ότι «νομίζουν ότι θα κάνουν μπάφο όλοι οι Έλληνες».