Κυνική ομολογία από Καππάτο: Έχω συμμετάσχει σε πέντε δίκες εκπροσωπώντας τράπεζες εναντίον πολιτών (video)

O βουλευτής της ΝΔ μάλιστα αποκάλυψε πως σε μια περίπτωση είχε «απέναντί» του μια γυναίκα που ήθελε να ενταχθεί στον νόμο Κατσέλη και ήταν καρκινοπαθής

Χωρίς κανένα δισταγμό ο Παναγής Καππάτος παραδέχθηκε πως ως δικηγόρος εκπροσώπησε Τράπεζες κατά δανειοληπτών που ήθελαν να ενταχθούν στην προστασία α’ κατοικίας στο «νόμο Κατσέλη».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε στο Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη και προσπαθώντας να δώσει απαντήσεις στις καταγγελίες της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τα έκανε χειρότερα. Αφενός ομολόγησε ότι εκπροσώπησε Τράπεζες και funds εναντίον απλών πολιτών και αφετέρου έδωσε σοκαριστικές λεπτομέρειες για μια συγκεκριμένη υπόθεση. Καθώς σε μία περίπτωση αντιδίκησε με μια γυναίκα που ήθελε να ενταχθεί στον νόμο Κατσέλη και ήταν καρκινοπαθής.

Σε σχέση με τον αν έχει μετανοιώσει για αυτές τις επιλογές σχολίασε το ανήκουστο: «Μετά από τόσο καιρό και μετά από αυτά που βλέπω όχι δεν θα το έκανα. Και αυτό γιατί δεν έκανα κάτι επιλήψιμο ή μη πολιτικά ορθό αλλά γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ το εκμεταλλεύεται πολιτικά κακόβουλα και δόλια εναντίον του προσώπου μου».

Oι Ρώσοι λένε ότι απέκρουσαν «ευρείας κλίμακας» ουκρανική επίθεση – Σιωπή από το Κίεβο

AP - Ουκρανια ρωσικος στρατος

Oι Ρώσοι λένε ότι απέκρουσαν «ευρείας κλίμακας» ουκρανική επίθεση – Σιωπή από το Κίεβο

Σύμφωνα με τη Μόσχα, οι ρωσικές δυνάμεις σκότωσαν 250 Ουκρανούς στρατιώτες, ενώ κατέστρεψαν 16 τανκς…