Κύμα οργής στο Twitter για την τραμπούκικη επίθεση κατά του Κώστα Βαξεβάνη

«Στην Ελλάδα χτυπάνε άνανδρα δημοσιογράφους και δεν κουνιέται φύλλο. Είναι να έχεις αντανακλαστικά» αναφέρει χρήστης του Twitter

Βαξεβάνης

Το βράδυ της Παρασκευής ο εκδότης και δημοσιογράφος, Κώστας Βαξεβάνης, ενώ βρισκόταν σε εστιατόριο στην Αμάρυνθο της Εύβοιας μαζί με την οικογένεια του δέχθηκε τραμπούκικη επίθεση από έναν άγνωστο, η οποία μάλιστα είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της πεθεράς του και τη μεταφορά της στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου.

Ο άγνωστος στην αρχή στάθηκε πάνω από το τραπέζι του δημοσιογράφου και τον έβριζε χυδαία (μπροστά στην τρομοκρατημένη 8χρονη κόρη του) λέγοντας κατά του εκδότη ότι «είσαι ένας ξεφτιλισμένος , θα σε τακτοποιήσω αλλά όχι τώρα. Βρομιάρη που τόλμησε να γράψεις για μένα επειδή έχω λεφτά στην Ελβετία».

Όμως ο τραμπούκος δεν έμεινε σε λεκτική επίθεση αλλά χειροδίκησε κατά της οικογένειας του Κώστα Βαξεβάνη καθώς επιχείρησε να χτυπήσει τη σύζυγο του, η οποία είχε το παιδί αγκαλιά και την τελευταία στιγμή ενώ προσπάθησε να εμποδίσει την επίθεσή του η μητέρα της, δέχθηκε γροθιές στο πρόσωπο.

Οι χρήστες του Τwitter αντέδρασαν έντονα στην επίθεση που δέχθηκε ο εκδότης – δημοσιογράφος και η οικογένεια του ενώ αναρωτήθηκαν ποιοί είναι αυτοί που έχουν καλλιεργήσει το έδαφος για επιθέσεις κατά της «Ελευθερίας του τύπου» και βρήκαν το θάρρος οι εκάστοτε τραμπούκοι να χυδαιολογούν και να χειροδικούν κατά δημοσιογράφων.

Έριχναν πυροτεχνήματα στην Πάρνηθα ενώ η Αττική βρισκόταν στο «κόκκινο» για πυρκαγιές (video)

βεγγαλικα πάρνηθα

Έριχναν πυροτεχνήματα στην Πάρνηθα ενώ η Αττική βρισκόταν στο «κόκκινο» για πυρκαγιές (video)

Νέες εικόνες έρχονται στη δημοσιότητα από την Πάρνηθα, οι οποίες δείχνουν ασυνείδητους να συνεχίζουν απτόητοι…