Κύμα οργής εναντίον της Τατιάνας Στεφανίδου – «Έρχονται οι ξένοι και μας παίρνουν τα ασθενοφόρα»

Σάλος με το απαράδεκτο σχόλιο της Τατιάνας Στεφανίδου για την τραγωδία στην Πύλο

Screenshot 4 13

Η αδιανόητη δήλωση της Τατιάνας Στεφανίδου για το ναυάγιο στην Πύλο έχει προκαλέσει από χθες έκρηξη οργής.

Η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της εκπομπής έβαλε στο ζύγι τις ελληνικές ζωές με τις… «ξένες», σχεδόν προχωρώντας σε διαχωρισμό για το ποια ζωή πρέπει να σωθεί και ποια όχι, εκφράζοντας της «ανησυχία» της για το ότι οι ασθενείς στην Πελοπόννησο δεν θα μπορούν να βρουν ασθενοφόρα καθώς όλα εκείνη τη στιγμή επιχειρούσαν για το πολύνεκρο προσφυγικό ναυάγιο.

«Γίνεται εκμετάλλευση αυτών των ψυχών, που τους στοιβάζουν στα καράβια με όλο τον κίνδυνο και την κακοκαιρία, στοιβαγμένοι μέσα στα αμπάρια, υπεράριθμοι σε ένα αλιευτικό, δεν ξέρω αν τα βουλιάζουν κιόλας.

Και στη συνέχεια, επιβαρύνοντας την Ευρώπη και τη χώρα μας με αυτούς τους κατατρεγμένους ανθρώπους. Και λέω “επιβαρύνοντας” γιατί προχθές κάναμε αυτή την κουβέντα για τα ασθενοφόρα που δεν υπάρχουν, που δεν είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα, και εδώ βλέπουμε μια κολοσσιαία επιχείρηση, έχουν πάει 8-10 ασθενοφόρα για να βοηθήσουν την κατάσταση», ήταν η ανατριχιαστική δήλωση της Τ. Στεφανίδου.

 

Ευτυχώς οι χρήστες του Twitter έδειξαν άμεσα τα απαιτούμενα αντανακλαστικά, βάζοντας στοπ σε κάθε τέτοια δήλωση μισανθρωπισμού και ανθρωποφαγίας.

Ο έντονος διάλογος που είχαν Πρετεντέρης και Τζίμα: «Ευχαριστώ για την οδηγία» – Η αντίδραση Κασσελάκη 

Πρετεντέρης Τζίμα Κασσελάκης

Ο έντονος διάλογος που είχαν Πρετεντέρης και Τζίμα: «Ευχαριστώ για την οδηγία» – Η αντίδραση Κασσελάκη 

Η συνέντευξη του Στεφάνου Κασσελάκη στο MEGA είχε πολλές έντονες στιγμές