Κυβερνητικό σχέδιο ενόψει εκλογών… για να διώξουν τον Ιβάν Σαββίδη από το Open

Οι  typologies.gr, αποκαλύπτουν ένα οργιώδες πολιτικο-επιχειρηματικό παρασκήνιο με φόντο  το κανάλι OPEN και την «εξαφάνιση» του!

5011940

Οι  typologies.gr, σε βασικό τους άρθρο, αποκαλύπτουν ένα οργιώδες πολιτικο-επιχειρηματικό παρασκήνιο με επίδικο, το κανάλι OPEN!

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

Μια νέα πραγματικότητα διαμορφώνεται στην ελληνική τηλεόραση, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Οι πιέσεις ασκούνται προς την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη, κάτω από την πίεση του πολέμου, εν όψει και των εκλογών που σχεδιάζονται για το φθινόπωρο. Η κυβέρνηση αλλά και τρίτοι παράγοντες δεν επιθυμούν την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στα media, ενώ την ίδια ώρα οι εφοπλιστές Δημήτρης Μπάκος και Γιάννης Καϋμενάκης, με παρουσία στον Άκτωρα, δείχνουν την επιθυμία να μπουν και στην τηλεόραση. Έχοντας ήδη παρουσία στη διεθνή ναυτιλία, στην ενέργεια, στο ποδόσφαιρο και στο real estate, χτύπησαν τις πόρτες των τηλεοπτικών σταθμών, με επίκεντρο το Open. Ο Ιβάν Σαββίδης από την πλευρά του δεν φαίνεται διατεθειμένος να αφήσει τον έλεγχο του 51% του καναλιού ή τη διοίκηση της τηλεοπτικής εταιρείας σε τρίτα πρόσωπα. Συζητάει όμως, όπως φαίνεται, την είσοδο των ενδιαφερόμενων εφοπλιστών με κάποιο μειοψηφικό ποσοστό.