Κυβερνητικό αλαλούμ με την υποχωρητικότητα του εμβολιασμού-Σε άλλη γραμμή ο Άδωνης από τον Βορίδη

Συνεχίζεται η κυβερνητική ασυνεννοησία όσο αφορά τα μέτρα που ελήφθησαν για να περιορίσουν την ραγδαία αύξηση κρουσμάτων. Αλαλούμ όμως στα κυβερνητικά στελέχη  και με την υποχωρητικότητα του εμβολιασμού 

5091744 1

Ο υπουργός Ανάπτυξης επανέφερε το ζήτημα του τιμωρητικού μέτρου της αναστολής εργασίας άνευ αποδοχών ως συνέπεια της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού υποστηρίζοντας πως «δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να προχωρήσουμε στην υποχρεωτικότητα εμβολιασμού και σε άλλες κατηγορίες εργαζομένων» (σ.σ. πέραν των υγειονομικών και όσων δουλεύουν σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων). 

Την ίδια στιγμή ο Μάκης Βορίδης διευκρίνισε στον Ant1 πως «, δεν θα υπάρξει μια γενική υποχρεωτικότητα για τον εμβολιασμό σε όλους τους εργαζόμενους, διότι αυτό ως μέτρο θα είναι δυσανάλογο»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης όμως μιλώντας στο Mega, υπεραμύνθηκε των ημίμετρων, που τέθηκαν σε ισχύ σήμερα και με το γνωστό του ύφος (σαν γενικός κουμανταδόρος) δήλωσε χαρακτηριστικά «Πριν από περίπου ένα μήνα, ήραμε πολλούς περιορισμούς που αφορούν στους εμβολιασμένους. Δεν υπάρχει κανένα μέτρο για τους εμβολιασμένους σήμερα. Αύξηση των κρουσμάτων έχουμε σήμερα σε πολλές χώρες, δεν είναι φαινόμενο της Ελλάδας. Η δική μας αντίληψη ως κυβέρνηση είναι ότι ο ιός ήρθε για να μείνει. Ζωή χωρίς κορονοϊό δε θα ξαναζήσουμε, θα γίνει μια ενδημική ασθένεια όπως η γρίπη. Άρα θα πρέπει να μάθουμε πώς θα ζήσουμε τον ιό παρόντα. Σιγά – σιγά η ανθρωπότητα θα προσαρμοστεί. Άρα, η κυβέρνηση είπε ότι αν έχεις κάνει το εμβόλιο, δεν έχω δικαίωμα να σε περιορίζω. Κινδυνεύεις να κολλήσεις, αλλά όχι να πεθάνεις ή να μπεις σε ΜΕΘ» 

Απαντώντας στο γιατί θεωρεί ότι δεν έχουν πειστεί ακόμα οι ανεμβολίαστοι να προχωρήσουν στον εμβολιασμό τους, ο υπουργός είπε ότι «η στάση των λαών έναντι του εμβολιασμού είναι παράδειγμα κουλτούρας. Οι χώρες που έχουν μία πιο συναισθηματική αντίληψη στη ζωή, δεν τα έχουν καταφέρει. Η Ελλάδα είναι στη μέση». «Τα μέτρα ήρθαν για να πειστούν οι ανεμβολίαστοι να εμβολιαστούν, ή να απομονωθούν οι ασθενείς»

Προκλητικότητα Άδωνη για την Εκκλησία

Ο Άδωνης Γεωργιάδης δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί προκλητικά, για ακόμα μια φορά, σχετικά με το θέμα των διαγνωστικών ελέγχων στις εκκλησίες λέγοντας ότι «η κυβέρνηση αποφάσισε και σωστά να δείξει ότι για εμάς τα ζητήματα λατρείας και πίστης δεν αντιμετωπίζονται με τα ίδια μέτρα με το εμπόριο. Δείξαμε προς την εκκλησία το σεβασμό που της άξιζε και άρμοζε. Η εκκλησία επιβεβαιώνοντας το δικό μας σεβασμό ανέλαβε την πρωτοβουλία για τα τεστ, δείχνοντας πόσο υπεύθυνη είναι».
 

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…