Κυβερνητική απολογία Στυλιανίδη για το επιτελικό μπάχαλο: Ζητάμε συγνώμη από τους πολίτες

 Ευθύνες στην Αττική Οδό για το χάος στην Αθήνα με εγκλωβισμένους οδηγούς, επέρριψε ο Χρήστος Στυλιανίδης στην έκτακτη ενημέρωση στο περιθώριο της εξέλιξης της κακοκαιρίας "Ελπίς"

875 9f8d83d1 b088 45f8 b0c4 aa7ec4655e34

Ευθύνες στην Αττική οδό για τον εγκλωβισμό δεκάδων οδηγών, επέρριψε ο Χρήστος Στυλιανίδης στην έκτακτη ενημέρωση στο περιθώριο της εξέλιξης της κακοκαιρίας “Ελπίς”, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από τους οδηγούς που ταλαιπωρούνται στους δρόμους.  

Όπως ανέφερε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, η  Αττική Οδός  δυστυχώς  δεν κατόρθωσε να κρατήσει τον δρόμο ανοικτό παρά τις συσκέψεις στις οποίες υποσχέθηκαν ότι θα έχουν επάρκεια μέσων, και πρόσθεσε ότι «πιστεύω ότι πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες. Αυτή θα είναι η εισήγησή μου στον πρωθυπουργό».  Ο κ. Στυλιανίδης ζήτησε συγγνώμη από όσους ταλαιπωρούνται και είπε ότι γίνεται προσπάθεια απεγκλωβισμού από τροχαία και πυροσβεστική από την Αττική Οδό, ενώ κάλεσε τους πολίτες για οποιοδήποτε πρόβλημα να επικοινωνούν με το 112 το οποίο έχει σύστημα γεωεντοπισμού.

Τέλος επανέλαβε το κυβερνητικό αφήγημα που ήδη είχε στηθεί από το Μαξίμου ( καθώς γνώριζαν επί τόσες 5  για τα χιόνια αυτοί που θα άδειαζαν το Μάτι σε 20 λεπτά)  προς  τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις. 
 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…