Newsroom

Newsroom

Κυβέρνηση… Τηλεάστυ

Στη νέα σύνθεση της κυβέρνησης συμμετέχουν τρία πρωτοκλασάτα στελέχη του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.

1387848

Μέρες του 2011 φαίνεται ότι επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ξαναζήσουμε στην Ελλάδα. Ήταν τότε που η Κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου (Νοέμβριος 2011 – Μάιος 2012) σχηματίστηκε με την συναίνεση και την υποστήριξη των κομμάτων του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ.

Σήμερα, 10 χρόνια αργότερα, τα τρία πρωτοκλασάτα στελέχη του ΛΑΟΣ βρίσκονται εντός του υπουργικού Συμβουλίου. Τα τρία τέκνα του Γιώργου Καρατζαφέρη, Αδ. Γεωργιάδης, Μ. Βορίδης και από σήμερα Θ. Πλεύρης, ανέλαβαν στα πλέον κομβικά πόστα μετακινώντας τη Νέα Δημοκρατία ακόμα πιο δεξιά στον πολιτικό φάσμα. 

Η κατεύθυνση που επέλεξε να δώσει ο Πρωθυπουργός είναι ξεκάθαρα ακροδεξιά, ενώ ο Πλεύρης φαίνεται πως θα κάνει τη «δύσκολη» δουλειά της περαιτέρω συρρίκνωσης της δημόσιας υγείας που η υγειονομική κρίση φαίνεται πως ανέβαλε ως και σήμερα.

Έντονα είναι τα σχόλια που προκάλεσε η υπουργοποίηση και του τρίτου πρωτοκλασάτου στελέχους του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στο Twitter, με τους χρήστες να μην αφήνουν ασχολίαστες τις ακροδεξιές επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάκης Βορίδης διατελεί καθήκοντα Υπουργού Εσωτερικών, ο Άδωνις Γεωργιάδης Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων και ο Θάνος Πλεύρης Υπουργού Υγείας.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…