Κυβερνητικός αξιωματούχος: "Μόνο για την Οικονομία δεν μίλησε ο Μητσοτάκης, παρά συνέχισε τις ανοησίες"

Αρνητικά αποτιμά το κυβερνητικό επιτελείο τη σημερινή παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, ο οποίος αντί για την Οικονομία η οποία ήταν υποτίθεται το θέμα της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης προτίμησε να μιλήσει για τις αναρτήσεις του Πάνου Καμμένου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

585039841dc524f00b8b4941

Κυβερνητικός αξιωματούχος σημείωσε σχετικά ότι «ο κ. Μητσοτάκης προκάλεσε συζήτηση στη Βουλή για την Οικονομία για να έρθει να μας πει για τις αναρτήσεις του κ. Καμμένου στα social media και να συνεχίσει την εκπροσώπηση σκοτεινών συμφερόντων και εν τέλει να μην πει τίποτα επί της ουσίας για την Οικονομία».

Ο ίδιος τόνισε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ «απλώς επανάλαβε τα περί success story Σαμαρά, το οποίο αποδόμησε για ακόμη μία φορά ο πρωθυπουργός, αποδεικνύοντας ότι οι σημερινές προοπτικές δυναμικής ανάκαμψης της οικονομίας ουδεμία σχέση έχουν με το 2014».

Όπως είπε άλλωστε, επαναφέροντας τα λόγια του πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής, «η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης ξέχασαν ξαφνικά αυτό που τόσο καιρό έλεγαν, πως καταστρέφεται η χώρα και έφτασαν στο σημείο να ισχυριστούν πως το κλίμα για την ελληνική οικονομία βελτιώνεται, ενισχύεται η εμπιστοσύνη διεθνώς και οι αποδόσεις των ομολόγων σημειώνουν χαμηλά κρίσης, διότι οι επενδυτές περιμένουν τη δήθεν επόμενη κυβέρνηση».

Σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «κατά τα λοιπά, συνέχισε τις ανοησίες που συγκροτούν την αντιπολιτευτική γραμμή της ΝΔ τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ενώ εμφανίστηκε για ακόμη μία φορά πλήρως στοιχισμένος πίσω από τους ακροδεξιούς του κόμματός του, με τους οποίους βρίσκεται σε πλήρη ταύτιση. Και μονάχα στο τέλος της συζήτησης και κατόπιν της πίεσης του πρωθυπουργού για τη δήλωσή του στο Politico, αναγκάστηκε να ανακαλέσει για τη Χρυσή Αυγή και την ακροδεξιά».

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Εγκλωβισμένος στην ίδια του την μικροκομματική τακτική, ζητάει τώρα και τα ρέστα

μητσοτακης μουζακι

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Εγκλωβισμένος στην ίδια του την μικροκομματική τακτική, ζητάει τώρα και τα ρέστα

«Ας του θυμίσουμε ότι η ΝΔ με το VMRO είναι αδελφά κόμματα, καθώς συμμετέχουν και…

Μάνα κατήγγειλε την έφηβη κόρη της για άσκηση βίας κατά της ίδιας και της 12χρονης αδελφής της

1100 e9fe6f8d 3499 412c 810b 6c532298735a

Μάνα κατήγγειλε την έφηβη κόρη της για άσκηση βίας κατά της ίδιας και της 12χρονης αδελφής της

Το απόγευμα της Κυριακής η 42χρονη μητέρα, κάτοικος Καλαφατιώνων Κέρκυρας, κατήγγειλε την κόρη της για…