Κώστας Σλούκας: Θα σκεφτόμουν την περίπτωση του Παναθηναϊκού. Με πλήγωσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού

Σε σκέψεις θα έβαζε τον Κώστα Σλούκα μια πρόταση του Παναθηναϊκού όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στα «Νέα». Ο έλληνας πόιντ γκαρντ της Φενέρμπαχτσε, δήλωσε πικραμένος από τη συμπεριφορά των φίλων του Ολυμπιακού και τόνισε ότι «θα σκεφτώ ιδιαιτέρως την περίπτωση του Παναθηναϊκού».

592919681dc524d07e8b4701

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πάντως ότι πρώτα θα μιλήσει με τη Φενέρμπαχτσε και συγκεκριμένα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και αν πρέπει να το πράξει θα εξετάσει ως επαγγελματίας και άλλες προτάσεις. Ως προς τον Ολυμπιακό, ο Κώστας Σλούκας δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για μερίδα των οπαδών των «ερυθρολεύκων» λέγοντας ότι «η ψυχρή έως αρνητική αντίδραση που είχε ο κόσμος στο ΣΕΦ όταν πήγα με τη Φενέρμπαχτσε με στενοχώρησε πολύ. Με πλήγωσε! Έξι χρόνια, αναγνωρίζω ότι με υποστήριξαν και ότι ο Ολυμπιακός μού έδωσε πολλά, αλλά έδωσα κι εγώ. Ποτέ δεν κρύφτηκα, ποτέ δεν κορόιδεψα. Με πλήγωσε που με αντιμετώπισαν τόσο ψυχρά».

Απαντώντας στα αρνητικά σχόλια για το γεγονός ότι δεν σήκωσε την ελληνική σημαία όταν κατέκτησε με την ομάδα του την Ευρωλίγκα, ο 27χρονος πλέι μέικερ απάντησε ότι «δεν το έκανα γιατί στη ζωή μου έχω μάθει να μην προκαλώ. Δεν ήθελα να βρεθεί ένας οπαδός που να νιώσει πρόκληση και δεν ήθελα να υπάρξει περίπτωση να ασχοληθεί κάποιος με κάτι άλλο πέρα από την επιτυχία της Φενέρμπαχτσε. Και ειλικρινά θεωρώ πως είναι καλύτερο που την Τετάρτη για χάρη μου γέμισε το γήπεδο με ελληνικές σημαίες τις οποίες κρατούσαν Τούρκοι οπαδοί παρά να ήμουν εγώ στο βάθρο με τη σημαία μας, με τον κίνδυνο κάποιος από την κερκίδα, έστω και ένας, να αντιδράσει».

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…