Στη σύλληψη ενός 47χρονου άνδρα που τραυμάτισε με μαχαίρι σκύλο στην Κυψέλη προχώρησε η αστυνομία, έπειτα από καταγγελία που έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κέρκυρας στην Κυψέλη, όπου ο άνδρας προσπάθησε να κόψει το κεφάλι ενός σκύλου με μαχαίρι δίπλα σε κάδο σκουπιδιών, και εν συνεχεία πέταξε το ζώο στον κάδο. Μάλιστα, το περιστατικό κατέγραψε μία κοπέλα που περνούσε από το σημείο, η οποία ήταν και εκείνη που ειδοποίησε την αστυνομία.
Το τραυματισμένο ζώο εντοπίστηκε από την αστυνομία μέσα στον κάδο σκουπιδιών και μεταφέρθηκε σε κτηνιατρική κλινική, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Σύμφωνα με το Open, υπάρχουν μαρτυρίες ότι στην περιοχή της Κυψέλης το προηγούμενο διάστημα κάποιος αποκεφάλιζε γάτες. Ο συλληφθείς ερευνάται και για επτά ακόμα περιπτώσεις θανάτωσης ζώων.