Κρυονέρι: Σε αυτοκτονία αποδίδουν τον τραγικό θάνατο γυναίκας στις ράγες τρένου

Το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης (23/02) στις σιδηροδρομικές γραμμές τρένου από όπου περνάει το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη στο Κρυονέρι Αττικής δεν ήταν δυστύχημα αλλά αυτοκτονία.

NewsRoom 23/02/2022 | 16:42

Τραγικό θάνατο βρήκε μια άτυχη γυναίκα στο Κρυονέρι όταν τρένο που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα την παρέσυρε - Όπως προκύπτει, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πρόκειται για αυτοκτονία. 

Ειδικότερα, το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης (23/02) στις σιδηροδρομικές γραμμές τρένου από όπου περνάει το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη στο Κρυονέρι Αττικής δεν ήταν δυστύχημα αλλά αυτοκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, η γυναίκα ξάπλωσε στις ράγες του τρένου περιμένοντας να περάσει το τρένο με στόχο να βάλει τέλος στη ζωή της.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την ανάσυρση της νεκρής γυναίκας, η οποία παρασύρθηκε από την αμαξοστοιχία IC53. Η Πυροσβεστική κλήθηκε για συνδρομή και στο σημείο επιχειρούν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Την έρευνα της υπόθεσης έχει αναλάβει το τοπικό αστυνομικό τμήμα προκειμένου να διευκρινισθούν οι συνθήκες και τα αίτια που οδήγησαν τη γυναίκα να αυτοκτονήσει.