Κριτική στην κυβέρνηση από τον Νικήτα Κακλαμάνη για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού

Η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού προκαλεί αντιδράσεις και προβληματισμούς

5244526 2

Με τη μετάλλαξη Δέλτα να πλανάται απειλητικά, το θέμα των ημερών είναι η υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών. Πολλές είναι οι αντιδράσεις αλλά και οι προβληματισμοί που οδηγούν σε κριτική εναντίον στις κινήσεις της κυβέρνησης. Ένας εξ΄ αυτών ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης που μπορεί να δήλωσε στο Mega ότι είναι   υπέρ του να εμβολιαστούν όλοι οι εργαζόμενοι στην εστίαση, ωστόσο συμφωνεί πως πρέπει να γίνουν διευκρινίσεις ώστε να είναι ξεκάθαρα.

«Σε ένα πράγμα συμφωνούμε όλοι. Αν είχαμε πάει όλοι να εμβολιαστούμε με τον ρυθμό που πηγαίναμε και είχαμε φτάσει τα 6,5 εκατομμύρια τίποτα απ’ όλα αυτά δεν θα είχαμε να συζητήσουμε. Αυτό, λοιπόν, είναι κάτι που πρέπει να λάβουν υπόψη οι συμπολίτες μας και όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί και δεν έχουν λόγο να μην εμβολιαστούν», είπε.

 

Αντίθετος με την υποχρεωτικότητα εμφανίστηκε και ο  Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης , που είναι υπέρ της συζήτησης και όχι των απειλών με τη μορφή μέτρων, ώστε να πειστούν οι πολίτες να κάνουν το εμβόλιο.

«Το λάθος, κατά τη γνώμη μου, είναι το μέσο και όχι ο σκοπός. Πιστεύω και πιστεύουμε πως μπορούμε να πέτυχουμε χωρίς να βρίζουμε, να στοχοποιούμε, να απειλούμε και να κάνουμε τσαμπουκάδες, αλλά συζητώντας, εξηγώντας με επιχειρήματα τι κίνδυνους διατρέχουν οι πολίτες. Φοβάμαι πολύ πως με τις εντάσεις θα στείλουμε ένα τμήμα των μη πεισμένων πολίτων σε λάθος μονοπάτια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δια της επιβολής δεν θα λυθούν τα προβλήματα, αλλά αντιθέτως, θα δημιουργηθούν περισσότερα.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…