Newsroom

Newsroom

Κρήτη: Στο νοσοκομείο 13χρονη που λιποθύμησε μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ (Video)

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ στον Alpha, πρόκειται για το δεύτερο ανάλογο περιστατικό που σημειώνεται μέσα σε ένα 24ωρο.

image 2 0

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρθηκε την Παρασκευή (12/11) με συμπτώματα οξείας μέθης μια ανήλικη κοπέλα, ηλικίας 13 χρονών, η οποία κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ενώ βρισκόταν σε κέντρο διασκέδασης.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ στον Alpha, πρόκειται για το δεύτερο ανάλογο περιστατικό που σημειώνεται μέσα σε ένα 24ωρο. Μία ανήλικη χθες το βράδυ, είχε επίσης μεταφερθεί σε παρόμοια κατάσταση στο ίδιο νοσοκομείο, όπου και της έκαναν πλύση στομάχου. Η κατάσταση της υγείας της είναι πλέον καλή.

Οι πληροφορίες λένε ότι κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ενώ βρισκόταν σε χοροσπερίδα σε νυχτερινό κέντρο του Δήμου Μαλεβιζίου. Το ανήλικο κορίτσι λιποθύμησε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί από τους γονείς της στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί της έκαναν πλύση στομάχου, ενώ αναμένεται να μείνει στο νοσοκομείο μέχρι και τη Δευτέρα (15/11).

Σημειώνεται, πως είναι το δεύτερο περιστατικό που σημειώνεται μέσα σε ένα 24ωρο στην Κρήτη, καθώς δύο μέρες πριν ένας 15χρονος από τη Μεσαρά, οδηγήθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών με οξεία μέθη.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

 

 

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.