Newsroom

Newsroom

Κρήτη: Η… εκδικήτρια με τον πλάστη είχε διώξει και επιδειξία από το μίνι μάρκετ

Η 67χρονη Μαρία Ιερεμία... δε μάσησε μπροστά στη χατζάρα

maro mini market.jpg

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος: Ο λόγος για έναν άνδρα ο οποίος είχε την ατυχή ιδέα, τα ξημερώματα της Τετάρτης, να επιχειρήσει να ληστέψει μίνι μάρκετ που διανυκτέρευε στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου. Μάλιστα, ο επίδοξος ληστής “επιστράτευσε” μια πελώρια χατζάρα προκειμένου να απειλήσει με αυτήν την υπάλληλο που βρισκόταν πίσω από το ταμείο. Εις μάτην…

Η 67χρονη Μαρία Ιερεμία, μητέρα του ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ η οποία εδώ και χρόνια κάνει τις νυχτερινές βάρδιες στο 24ωρο κατάστημα που βρίσκεται επί της λεωφόρου Καλοκαιρινού, όχι μόνο δεν τρομοκρατήθηκε βλέποντας τη χατζάρα, αλλά πέρασε στην αντεπίθεση προτάσσοντας έναν πλάστη που έχει πάντα μαζί της κάτω από το ταμείο για τέτοιου είδους περιστάσεις. Ο δράστης τράπηκε σε… άτακτη φυγή και τελικά συνελήφθη χθες από την αστυνομία.

Η κ. Μαρία έχει μεγάλη πείρα στη διαχείριση τέτοιων καταστάσεων “έκτακτης ανάγκης”. Τουλάχιστον δυο με τρεις φορές στο παρελθόν, έχουν εισβάλει στο μίνι μάρκετ της οικογένειας ληστές. Μια από αυτές τις περιπτώσεις έχει καταγραφεί στις κάμερες ασφαλείας: Και στη συγκεκριμένη απόπειρα ληστείας, ένας δράστης ζητά από την κ. Μαρία χρήματα κραδαίνοντας ένα μαχαίρι και η 67χρονη καταφέρνει -ξανά- να τον διώξει με την πολύτιμη συνδρομή του πλάστη!

«Αυτή έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοια… Δουλεύει όλη νύχτα, δεν κωλώνει με τίποτα…» δήλωσε στην Κρήτη TV και το neakriti.gr ο πατέρας του ιδιοκτήτη Ρούσσος Ιερεμίας που συμπλήρωσε ότι η 67χρονη έχει αντιμετωπίσει ξανά παρόμοια περιστατικά κατά τα οποία οι δράστες έβγαλαν είτε μαχαίρι, είτε κάποιο ξύλο για να της αρπάξουν τα λεφτά.

Ο κ. Ρούσσος αναφέρθηκε και σε περίπτωση επιδειξία, ο οποίος είχε “μπουκάρει” στο μίνι μάρκετ με το γενετήσιο μόριό του σε κοινή θέα! «Ήρθε ένας, κρεμόταν το μόριό του εκεί και το έβαλε πάνω στον πάγκο. Κι έπιασε αυτή πάλι τον πλάστη και μόλις βλέπει αυτός τον πλάστη, σηκώνεται και φεύγει!», εξήγησε ο κ. Ιερεμίας.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…