Κρήτη: Φρίκη με ζευγάρι που κυριολεκτικά "έβρασε" μέχρι θανάτου το 2,5 ετών αγοράκι του

Με φρίκη αντίκρισαν οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Μοιρών Ηρακλείου το άψυχο και φρικτά βασανισμένο σώμα του άτυχου παιδιού που…

Με φρίκη αντίκρισαν οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Μοιρών Ηρακλείου το άψυχο και φρικτά βασανισμένο σώμα του άτυχου παιδιού που μόλις στα 2,5 του χρόνια ήρθε αντιμέτωπο με την διαστροφή της ίδιας του της μάνας και του πατριού του, οι όποιοι φέρονται κυριολεκτικά να το «έβρασαν» ζωντανό.

Το παιδί, νεκρό και παγωμένο, μετέφερε, σήμερα στις 07.45 το πρωί, η Βουλγάρα μητέρα του στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε καθολικά εγκαύματα Γ΄ Βαθμού σε όλο του το σώμα και μώλωπες στο πρόσωπο. Τα εγκαύματα πιθανολογείται ότι προκλήθηκαν πριν από ημέρες από καυτό νερό, ενώ το παιδί δυστυχώς δεν τα κατάφερε και κατέληξε. Η μητέρα και ο σύντροφός της κρατούνται στο Α.Τ. Μοιρών όπου και ανακρίνονται εντατικά έως και αυτή την ώρα, ενώ ο ιατροδικαστής αναμένεται αύριο το πρωί να εξετάσει το άψυχο σώμα του παιδιού.

Η 19χρονη μητέρα και ο 29χρονος πατέρας, ωστόσο, σύμφωνα με το cretalive.gr,  πέφτουν συνεχώς σε αντιφάσεις σε σχέση με το πώς συνέβη το μοιραίο στο παιδί τους. Η μεν μητέρα ισχυρίζεται ότι επί 9 μέρες έριχνε καυτό νερό στην πλάτη του παιδιού δήθεν …για να «θεραπεύσει» τη δυσκοιλιότητα, ενώ ο πατέρας ισχυρίζεται ότι το παιδάκι έπεσε κατά λάθος σε ένα κουβά με ζεστό νερό. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι θέμα χρόνου να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους και το ζευγάρι των Βουλγάρων να έρθει αντιμέτωπο με βαρύτατες κατηγορίες για τα βασανιστήρια και τον φρικτό θάνατο που υπέστη το άτυχο αγοράκι τους.

 

Δήμος Αθηναίων: Κλειστοί αύριο Δευτέρα όλοι οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών

Δήμος Αθηναίων: Κλειστοί αύριο Δευτέρα όλοι οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών

Σε συνέχεια της απόφασης για κλείσιμο των σχολείων στην Αττική

Aναγνώστης αδειάζει…το εμετικό άρθρο του Τάκη Θεοδωρόπουλου για τον Ξαρχάκο στην Καθημερινή

Aναγνώστης αδειάζει…το εμετικό άρθρο του Τάκη Θεοδωρόπουλου για τον Ξαρχάκο στην Καθημερινή

Σε ένα χολερικό κείμενο, σε αντίθεση με όλα τα δημοσιεύματα που μόνον επαίνους είχαν για…