Κρήτη – Επίθεση με καυστικό υγρό: Εντοπίστηκε ο οδηγός που μετέφερε την 38χρονη

Ο οδηγός που εντόπισαν οι αρχές φέρεται να μετέφερε την 38χρονη στο ξενοδοχείο όπου έγινε η επίθεση με καυστικό υγρό.

5653777 1

Η ΕΛ.ΑΣ βρήκε τον άνδρα που παρέλαβε την 38χρονη μετά την επίθεση με το καυστικό υγρό στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγο της, τα ξημερώματα της 22ας Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive πρόκειται για οδηγό ταξί που τη μετέφερε σε ξενοδοχείο στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Γαλήνης.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο άνδρας εντοπίστηκε και έχει δώσει ήδη κατάθεση.

Υποστηρίζεται ότι απλώς μετέφερε την 38χρονη στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο από την πόλη του Ηρακλείου, όμως τα λεγόμενα του δεν φέρονται να «κουμπώνουν» με τις καταθέσεις που έχουν ληφθεί από στέλεχος και εργαζόμενο του ξενοδοχείου και κυρίως δεν «κολλάνε» με το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Το άτομο αυτό φέρεται να παρέλαβε την 38χρονη σχεδόν αμέσως μετά την έξοδο της από το κεντρικό ξενοδοχείο όπου έγινε η επίθεση με το καυστικό υγρό. Στα 4-5 λεπτά είχε επιβιβαστεί στο όχημα, ξημερώματα Σαββάτου (30/10), γεγονός που ερευνά η ΕΛ.ΑΣ και η Δικαιοσύνη.

Η κατάθεση του οδηγού θα διαβιβαστεί στη δικαιοσύνη και στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου και θα αξιολογηθεί σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία και ευρήματα.

Σημειώνεται ότι ο 36χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο, υπό εξαιρετικά δύσκολες και επώδυνες συνθήκες.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…