Newsroom

Newsroom

Κρήτη: Επιδεινώθηκε η κατάσταση της 4χρονης που κατάπιε ξηρούς καρπούς

Επιδείνωση φαίνεται πως παρουσίασε η κατάσταση της υγείας της 4χρονης που βρίσκεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο της Κρήτης μετά από κατάπωση φυστικιού, καθώς εμφάνισε πνευμονική ανεπάρκεια.

pagnh

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 4χρονη παρουσίασε πνευμονική ανεπάρκεια μετά από δύο μέρες που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Όλα συνέβησαν στη Σαντορίνη  όταν το κοριτσάκι έφαγε φυστίκια, που όμως της προκάλεσαν σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα, με τους γονείς της έντρομους να μην ξέρουν πως να την βοηθήσουν. Από το κέντρο υγείας της Σαντορίνης, όπου και μετέφεραν οι γονείς την μικρή, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο καθώς παρουσίασε αναπνευστική δυσχέρεια και έτσι έγινε η αεροδιακομιδή της 4χρονης με αεροσκάφος του ΕΚΑΒ στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Η μικρή παραμένει διασωληνωμένη, με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για πνευμονική ανεπάρκεια και την κατάσταση της υγείας της να θεωρείται πλέον κρίσιμη, ενώ στο πλευρό της βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γονείς.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Screenshot 2024 05 04 211220

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Ο ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα…