Newsroom

Newsroom

Κρήτη: Ενέδρα σε πατέρα και γιο – τους τραυμάτισαν σοβαρά με μαγκούρες

Με σοβαρά τραύματα στο σώμα τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο χτες, Πέμπτη, ο 75χρονος πατέρας και ο 35χρονος γιος τους οι οποίοι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δέχτηκαν επίθεση με στειλιάρια και μαγκούρες από τρία αδέρφια τα οποία είναι συγχωριανοί τους.

Οι φωτογραφίες του neakriti.gr είναι αδιάψευστοι μάρτυρες για το περιστατικό που εκτυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης στον Προφήτη Ηλία.

Ο λόγος του αιματηρού συμβάντος; Εκ πρώτης φαίνεται να είναι το νερό για το πότισμα των μποστανικών τους, αν και δεν έχει αποκλειστεί, σύμφωνα με άλλους συγχωριανούς τους, να είχαν και άλλο ιστορικό για κτηματικά ζητήματα!

Το επεισόδιο, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να σημειώθηκε όταν ο 75χρονος πατέρας με τον 35χρονο γιο του πήγαν στο χωράφι τους με σκοπό να ποτίσουν τις καλλιέργειές τους. Κατά την επιστροφή τους, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δέχτηκαν επίθεση με στειλιάρια και μαγκούρες από τρία αδέλφια, που πετάχτηκαν μέσα από παρακείμενο χωράφι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 75χρονος και ο 35χρονος γιος του αναγνώρισαν τα αδέλφια ως δράστες της σε βάρος τους καταγγελλόμενης επίθεσης. Αν και οι πληροφορίες για τους λόγους του επεισοδίου είναι ακόμα συγκεχυμένες, μιας και από φόβο τα στόματα παραμένουν ερμητικά κλειστά και ουδείς αναφέρει τα ακριβή αίτια, μια εκδοχή θέλει τις δύο οικογένειες να έχουν από καιρό τώρα προβλήματα μεταξύ τους, με φόντο το πότισμα και τα χωράφια τους. Επικρατέστερη φαίνεται να είναι η εκδοχή που θέλει την όλη επίθεση να γίνεται με αφορμή μια παροχή νερού σε χωράφι των φερόμενων ως δραστών, που πλέον δε λειτουργεί, και θεώρησαν ως υπεύθυνους τους συγχωριανούς τους, που είναι ιδιοκτήτες σε παρακείμενο χωράφι.

Για την επίθεση σε βάρος τους, πατέρας και γιος κατέθεσαν μήνυση σε βάρος των συγχωριανών τους, μνημονεύοντας ότι αναγνώρισαν τα αδέρφια, όμως δε γνωρίζουν τα στοιχεία του τρίτου αδερφού, ενώ οι πηγές αναφέρουν ότι το ζήτημα είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί, όταν είδαν μπροστά τους το ένα από τα αδέλφια που αργότερα ενοχοποιούν ότι τους επιτέθηκε να τους έχει κλείσει τον δρόμο και να τους ζητάει τον λόγο για την κλειστή παροχή νερού τού δικού του χωραφιού.

Μάλιστα, τα θύματα της επίθεσης φέρονται να δήλωσαν στις αστυνομικές Αρχές ότι, μετά από αυτή τη «συνάντηση», πήγαν κανονικά στο χωράφι τους. Πότισαν, αλλά επιστρέφοντας τα αδέλφια πετάχτηκαν από το χωράφι τους και τους επιτέθηκαν.

Εκτός από τον ξυλοδαρμό τους, πατέρας και γιος κατήγγειλαν, κατά τις πληροφορίες, στην Αστυνομία ότι τους έσπασαν και το αυτοκίνητο με τα στειλιάρια. Φωτογραφία που διακινήθηκε κατά τη χτεσινή ημέρα από άλλους συγχωριανούς τους δείχνει σημάδια από χτυπήματα στο σώμα του 35χρονου, ο οποίος μαζί με τον 75χρονο πατέρα του μεταφέρθηκαν και έλαβαν φροντίδα από τους γιατρούς του Βενιζελείου.

Ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό περιστατικό βίαιης συμπεριφοράς μεταξύ συγχωριανών που σημειώνεται στον Προφήτη Ηλία, με την περιοχή να έχει απασχολήσει και παλαιότερα τις Αρχές και την κοινωνία για αντίστοιχα περιστατικά.

Πηγή: Νέα Κρήτη

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Η συγκινητική αγκαλιά με τον πατέρα του μετά τα πέναλτι με τη Φενέρ (video)

Καταγραφή 26

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Η συγκινητική αγκαλιά με τον πατέρα του μετά τα πέναλτι με τη Φενέρ (video)

Μια αρκετά φορτισμένη στιγμή για τον πρωταγωνιστή της πρόκρισης του Ολυμπιακού

Λαζόπουλος: “Τα έχωσε” σε Αυτιά – «Πόσα χιλιόμετρα γλείψιμο έχει κάνει η γλώσσα του» (video)

InCollage 20240419 145031854

Λαζόπουλος: “Τα έχωσε” σε Αυτιά – «Πόσα χιλιόμετρα γλείψιμο έχει κάνει η γλώσσα του» (video)

«Σηκωνόταν χαράματα για να στηρίξει την κυβέρνηση. Δεν προχώρησε καθόλου σαν άνθρωπος», ανέφερε ο Λάκης…

Xριστίνα Σούζη: «Πολικός αεροχείμμαρος γιοκ! Πολικές θερμοκρασίες γιοκ!» – H πρόγνωση της για τις επόμενες μέρες (video)

Σούζη

Xριστίνα Σούζη: «Πολικός αεροχείμμαρος γιοκ! Πολικές θερμοκρασίες γιοκ!» – H πρόγνωση της για τις επόμενες μέρες (video)

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ δεν συμφωνεί με τις προβλέψεις για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και για…