Newsroom

Newsroom

Κρήτη: Διαδικτυακές απειλές και κατάρες σε ιερέα που ανοίγει την εκκλησία σε εμβολιαστικό κέντρο

«Απαντώ με ευχές αγάπης στις κατάρες τους», τονίζει ο πατέρας Ανδρέας Καλιοντζάκης από τις Άνω Αρχάνες.

ek eklhk

Φανατισμένοι, που αυτοαποκαλούνται δήθεν “χριστιανοί”, απευθύνουν κατάρες και εκτοξεύουν λόγια μίσους κατά του πατέρα Ανδρέα Καλιοντζάκη από τις Άνω Αρχάνες, επειδή δεν ευλογεί τον “Μεσαίωνα” και καλεί τους πιστούς να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού, ανοίγοντας μάλιστα και την Εκκλησία του στις αρχές του Σεπτεμβρίου.

Ο ιερέας είναι  άνθρωπος πρωτοπόρος και αυτό δεν αρέσει σε αρκετούς. Από νέος… Από τότε που ήταν καθηγητής σε σχολείο και άλλαξε το σύστημα. Και ήταν και για 6 χρόνια συνδικαλιστής στο ΠΥΣΔΕ και 18 χρόνια διαιτητής στο βόλεϊ.

Σήμερα εξακολουθεί, παρά τα προβλήματα υγείας που με σθένος έχει αντιμετωπίσει, να είναι συνδικαλιστής. Μαθαίνω ότι είναι μέλος του Τοπικού Συνδέσμου Εκκλησίας της ΙΑΚ και ταμίας στην Ένωση Συνδέσμων Κληρικών Κρήτης.

Ο παπά-Ανδρέας έχει 4 παιδιά, δεν εκμεταλλεύτηκε ποτέ τίποτα και, εξ όσων γνωρίζω, νομίζω ο ίδιος θα ντρέπεται που βγαίνουν στη δημοσιότητα, αλλά πώς αλλιώς να αντιμετωπίσεις τους “κακούς” ανθρώπους! Με πράξεις!

Εκείνος τις καλές πράξεις τις έχει στο ενεργητικό του! Και με αυτές απαντάει σε όσους μέσω Facebook τον καταριούνται. Τον αναζητήσαμε να μας πει δυο κουβέντες. Φειδωλός και σοβαρός, αρκέστηκε μόνο σε αυτά τα λόγια: «Σε αυτούς που μου απευθύνουν κατάρες τούς απευθύνω χαιρετισμούς και ευχές αγάπης. Δεν υπηρετώ τον φανατισμό και τη μισαλλοδοξία. Πιστεύω στη σταυρωμένη αγάπη του Χριστού»!

Πάντως οι ενορίτες του τον σέβονται, ακόμη κι αν υπάρξουν κάποιοι που μπορεί να έχουν άλλη άποψη. Τις επιθέσεις τις δέχεται από τα κοινωνικά δίκτυα! Η γνωστή τακτική δηλαδή των δειλών, των τρολ και όσων προσπαθούν να χειραγωγήσουν τους άλλους ανθρώπους.

Πηγή: Νέα Κρήτη

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…