Newsroom

Newsroom

Κρήτη: 13χρονος κατηγορείται για βιασμό συμμαθήτριάς του

Ο 13χρονος φέρεται να απείλησε το κορίτσι ότι θα δημοσιοποιήσει το βίντεο αν δεν επαναλαμβανόταν το μεταξύ τους σκηνικό - Άλλοι τέσσερις μαθητές κατηγορούνται για συνέργεια

man 2850159 1920

Μία απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστές 13χρονα παιδιά απασχολεί τα τελευταία 24ωρα την τοπική ΕΛ.ΑΣ και τη Δικαιοσύνη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive 13χρονος μαθητής από το Ηράκλειο κατηγορείται για βιασμό, βία και διακίνηση πορνογραφικού υλικού σε βάρος συνομήλικης μαθήτριας, επίσης από το Ηράκλειο, η οικογένεια της οποίας προέβη στην σχετική καταγγελία στην Ασφάλεια. 

Πηγές ενημέρωσης του Cretalive αναφέρουν ότι τέσσερις ακόμα ανήλικοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της συνέργειας σε βιασμό επειδή εμφανίζονται  να ήταν στημένοι έξω από το χώρο όπου φέρονται να συντελέστηκαν οι καταγγελλόμενες πράξεις ανάμεσα στα δύο 13χρονα και τρόπο τινά παρακολουθούσαν όσα εκτυλίσσονταν. 

Ο 13χρονος απολογήθηκε την Τρίτη, 4 Μαίου, στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου. Το παιδί φέρεται να αρνήθηκε τα όσα περί βιασμού (ασελγείς πράξεις) και βίας του αποδίδονται με βάση την καταγγελία και το κατηγορητήριο και κατά πληροφορίες υπήρξε λεπτομερής στην περιγραφή του και στα όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα με το κοριτσάκι, δίνοντας τις δικές του εξηγήσεις. Μετά την απολογία του και λόγω ανηλικότητας, το παιδί επέστρεψε σπίτι του, ενώ θα παρακολουθείται από Επιμελητή Ανηλίκων.

Ο ανήλικος κατηγορείται ότι  κατέγραψε το όλο σκηνικό με το κινητό του τηλέφωνο, υλικό το οποίο φέρεται να διακινήθηκε και σε άλλα κινητά ανηλίκων της παρέας.  Μάλιστα με βάση την καταγγελία, ο 13χρονος φέρεται κατά κάποιο τρόπο να απείλησε το κορίτσι ότι θα δημοσιοποιήσει το βίντεο αν δεν επαναλαμβανόταν το μεταξύ τους σκηνικό.

Πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι στενό συγγενικό πρόσωπο του κοριτσιού ανακάλυψε τι συνέβαινε και έτσι ενημερώθηκαν οι γονείς, οι οποίοι προσέφυγαν στις Αρχές.

Είναι μία υπόθεση που αναμφίβολα σοκάρει καθώς πρόκειται για 13χρονα παιδιά, τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπα με σοβαρές κακουργηματικές κατηγορίες. Η διερεύνηση της υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς θα κληθούν και τα τέσσερα αγόρια που κατονομάζονται ενώ αναμένεται να εξεταστεί και το περιεχόμενο των κινητών τηλεφώνων τους.

Πηγή: cretalive.gr

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

8ce56d6d499047e58e6fa1054f091391

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

«Λάδι στη φωτιά» γύρω από το Κυπριακό έριξε το βράδυ της Δευτέρας (18/3) ο Τούρκος…