Κριθαρίδης: «Εγκληματική η επιμονή της Μητσοτάκης Α.Ε. να μην ενισχύσει το ΕΣΥ»

Για «τραγικό σκηνικό στο οποίο φέρουν ακέραιη την ευθύνη ο πρωθυπουργός και ο ακροδεξιός πλέον υπουργός Υγείας του», κάνει λόγο ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης επικρίνοντας έντονα την κυβέρνηση για τον τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας.  

Ο κ. Κριθαρίδης σημειώνει ότι «νέο δραματικό ρεκόρ έσπασαν τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, με την κυβέρνηση να έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και με τους υπουργούς της να διακηρύττουν ότι όποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί για να σωθεί ”μη σώσει”».

Επιπλέον, προσθέτει, «τα αντιφατικά μηνύματα που εκπέμπουν τα κυβερνητικά στελέχη, η κατάρρευση του εμβολιαστικού προγράμματος, τα ανύπαρκτα μέτρα στα μέσα μεταφοράς και τα σχολεία, η επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία παρότρυνση της κυβέρνησης στους εμβολιασμένους να μην κάνουν τεστ, αλλά και η εγκληματική επιμονή της Μητσοτάκης Α.Ε. τόσο να μην ενισχύσει το εθνικό σύστημα υγείας, όσο και παράλληλα να μην επιτάξει τις μεγάλες ιδιωτικές δομές υγείας συνθέτουν το τραγικό σκηνικό στο οποίο φέρουν ακέραιη την ευθύνη ο πρωθυπουργός και ο ακροδεξιός πλέον υπουργός Υγείας του».

Ο κ. Κριθαρίδης καλεί την κυβέρνηση «έστω και την ύστατη αυτή στιγμή να στήσει το δημόσιο δίκτυο για τα μαζικά, δωρεάν ράπιντ τεστ για εμβολιασμένους και μη, να ενισχύσει πραγματικά το ΕΣΥ, να λάβει μέτρα για μέσα μεταφοράς και σχολεία και να επιτάξει, όχι να ”επεκτείνει σταδιακά τη συνεργασία” με τον ιδιωτικό τομέα υγείας».

Ο… «αντ’ αυτού»: Ξαμόλησε τον Γεωργιάδη στη Βουλή ο εξαφανισμένος Μητσοτάκης

Ο… «αντ’ αυτού»: Ξαμόλησε τον Γεωργιάδη στη Βουλή ο εξαφανισμένος Μητσοτάκης

Εξαπέλυσε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ψευδείς κατηγορίες κατά του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρη Μαμουλάκη, και…

Τσίπρας: Ο δρόμος της συγκάλυψης τελείωσε στα Τέμπη – Πάνδημη απαίτηση για αλήθεια και δικαιοσύνη (Video)

Τσίπρας: Ο δρόμος της συγκάλυψης τελείωσε στα Τέμπη – Πάνδημη απαίτηση για αλήθεια και δικαιοσύνη (Video)

Ξεκάθαρα ερωτήματα για την τραγωδία στα Τέμπη απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας στον απόντα από την…