Newsroom

Newsroom

Κρίσιμα παιχνίδια σήμερα στη Super League για τον τίτλο και τον υποβιβασμό

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός και Λαμία-Ιωνικός με την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» από το Pamestoixima.gr

football

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις

Το πρώτο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας βγαίνει από τους σημερινούς δύο προημιτελικούς.

Η ΑΕΚ κέρδισε με 3-0 τον Πανσερραϊκό στο πρώτο ματς στην Opap Arena και αναμένεται να «σφραγίσει» το εισιτήριο στον αγώνα ρεβάνς στις Σέρρες.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Άρη στο Καραϊσκάκη και προκρίνεται στα ημιτελικά με νίκη ή ισοπαλία. Ο Άρης θέλει νίκη με 2 γκολ διαφορά. Σε περίπτωση νίκης του με 1 γκολ διαφορά με οποιοδήποτε σκορ θα ακολουθήσει παράταση. Από εφέτος στο Κύπελλο Ελλάδας δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ για την πρόκριση.

Οι αγώνες Πανσερραϊκός-ΑΕΚ (17:30) και Άρης-Ολυμπιακός (19:30) προσφέρονται με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Τα δύο πρώτα εισιτήρια για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας

Στο Κύπελλο Ισπανίας είναι νοκ άουτ οι προημιτελικοί αγώνες. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Μπαρτσελόνα-Σοσιεδάδ (22:00) και Οσασούνα-Σεβίλλη (23:00).

Και οι 2 σημερινοί προημιτελικοί του Κυπέλλου Ισπανίας προσφέρονται με σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Συνεχίζονται η εμβόλιμη αγωνιστική στην Bundesliga και το πρωτάθλημα Ολλανδίας, ενώ στο League Cup Αγγλίας διεξάγεται, στις 22:00, ο ημιτελικός ανάμεσα στη Νότιγχαμ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Head to Head στοιχήματα με Κύπελλο Ελλάδας, ΝΒΑ & Αυστραλιανό Όπεν

Το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρει τα παρακάτω head to head στοιχήματα συνδυάζοντας αναμετρήσεις από διαφορετικά αθλήματα:

  • Συνολικά Γκολ στον αγώνα  (Άρης-Ολυμπιακός)  vs  Κέβον Λούνι  Συνολικές Ασίστ (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Μέμφις Γκρίζλις).
  • Συνολικά Κόρνερ στον αγώνα  (Άρης-Ολυμπιακός)  vs Λεμπρόν Τζέιμς Συνολικά Ριμπάουντ (Λος Άντζελες Λέικερς-Σαν Αντόνιο Σπερς).
  • Συνολικά Κόρνερ στον αγώνα (Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ) vs Στέφανος Τσιτσιπάς Συνολικοί Άσοι (Σ. Τσιτσιπάς-Κ. Κατσάνοφ).

Κάθε μέρα ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις  

Καθημερινά το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για επιλεγμένους αγώνες

Δείτε τις σημερινές προσφορές στα καταστήματα ΟΠΑΠ:

  • Μάιντζ-Ντόρτμουντ: Να σκοράρει ο Γιουσουφά Μουκακό – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Άρης-Ολυμπιακός: Να σκοράρει ο Γιώργος Μασούρας – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Φράιμπουργκ-Άιντραχτ: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Μπαρτσελόνα-Σοσιεδάδ: Να σκοράρει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Νότιγχαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Να σκοράρει ο Μάρκους Ράσφορντ – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…