Newsroom

Newsroom

«Κρίμα!»… Απαρηγόρητος ο Άδωνις με τον ανεμβολίαστο Τσιτσιπά

Ούτε τον Τσιτσιπά δεν κατάφεραν να πείσουν για την αναγκαιότητα του εμβολίου

2420116 1

Σοβαρό πρόβλημα έχει προκύψει στην κυβέρνηση με τον ανεμβολίαστο Στέφανο Τσιτσιπά.

Η άρνηση του Έλληνα Αθλητή να κάνει το εμβόλιο καθώς και τα επιχειρήματα του, που φλερτάρουν με τις θέσεις των αντιεμβολιαστών, πληγώνουν βαθιά την εικόνα του Μαξίμου.

Σημειώνεται πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε επιλεγεί και συμμετείχε  στην καμπάνια της Ελληνικής κυβέρνησης για τον κορονοϊό «Μένουμε Ασφαλείς» και αποτελεί «εκλεκτό» αθλητή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Υπό το βάρος της δυσάρεστης έκπληξης που επιφύλασσε για τη Νέα Δημοκρατία ο Τσιτσιπάς, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε με βαθειά λύπη την είδηση με ένα μονολεκτικό… «Κρίμα!».

Και είναι απόλυτα λογικό να λυπάται ο υπουργός, όπως και ο πρωθυπουργός γιατί πώς αλλιώς να αντιδράσουν στο επικό άδειασμα του Στέφανου Τσιτσιπά;

Γιατί αν η κυβέρνηση δεν έχει καταφέρει να πείσει για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού τον «εκλεκτό» της αθλητή, που μάλιστα για κάποιον περίεργο λόγο πέρυσι καλούσε τον κόσμο να δείξει υπεύθυνη στάση απέναντι στην πανδημία μέσα από την κυβερνητική καμπάνια, φανταστείτε τι γίνεται με το σύνολο της κοινωνίας…

Θυμίζουμε πως μόλις χθες, το υπουργείο Υγείας έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για τα ποσοστά εμβολιασμού ανά ηλικιακή κατηγορία και η κατάσταση είναι θλιβερή.

Το πρόγραμμα εμβολιασμού συνολικά έχει κολλήσει, στις παραγωγικές  ηλικίες πάνω από τους μισούς δεν έχουν εμβολιαστεί και στους νεότερους τα ποσοστά είναι πολύ χαμηλά.

Κρίμα υπουργέ, κρίμα…

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Καταγραφή 21

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν σχετικά με την εξαφάνιση του Καρλ Έριβαν Χάουμπ το 2018