Newsroom

Newsroom

Κρήτη: Η 13χρονη φοβήθηκε ότι θα μείνει έγκυος από τον πατέρα της και αποκάλυψε τον βιασμό

Νέα στοιχεία έρχονται στη επιφάνεια για την υπόθεση βιασμού της 13χρονης κοπέλας στην Κρήτη από τον ίδιο της τον πατέρα ο οποίος συνελήφθη και τελικά κρίθηκε προφυλακιστέος.

591430031dc524c5248b4721

Την Τετάρτη το μεσημέρι επικράτησε μεγάλη ένταση στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου οδηγήθηκε ο 47χρονος. 

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, η πρώτη καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 25 Απριλίου. Στο μεσοδιάστημα, ο 47χρονος φέρεται να αντιλήφθηκε ότι η Αστυνομία έχει λάβει γνώση των πράξεών του, με αποτέλεσμα να εξοργιστεί και να ξεσπάσει στη 13χρονη κόρη του: Το κοριτσάκι φέρεται να κακοποιήθηκε αλλά και να βιάστηκε από τον πατέρα του μόλις πριν λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα το περασμένο Σάββατο. Εξάλλου, σύμφωνα, με πληροφορίες, η ανήλικη μαθήτρια είχε δεχτεί χτυπήματα στο σώμα της – μεταξύ άλλων – με ζώνη.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας Χαράλαμπο Σφακιανάκη, οι Αρχές δε συνέλαβαν άμεσα τον κατηγορούμενο, καθώς η μικρή βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και δεν ήταν σε θέση να καταθέσει, εάν πρώτα δεν επισκεπτόταν παιδοψυχολόγο. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον κ. Σφακιανάκη, τα ψυχολογικά τραύματα που αποκόμισε από τη σεξουαλική, αλλά και τη σωματική βία που δεχόταν από τον πατέρα της η ανήλικη ήταν αρκετά για να νοσηλευτεί δύο φορές τους τελευταίους μήνες: μία τον περασμένο Μάρτιο κι άλλη μία το Φεβρουάριο.

«Κατήγγειλε το περιστατικό αφού δεν άντεχε άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σφακιανάκης, καθώς η μικρή φέρεται να τραβούσε το “Γολγοθά” της μόνη της όλο αυτό το διάστημα, χωρίς να έχει μιλήσει σε κανέναν…

Στο μεταξύ, προκαλεί ανατριχίλα ο λόγος για τον οποίο η μικρή πήρε τη γενναία απόφαση και κατήγγειλε τον πατέρα της στις διωκτικές Αρχές.

«Ο φόβος ότι αυτό το πράγμα δε θα σταματούσε, αλλά και το ότι υπήρχε το ενδεχόμενο να μείνει και έγκυος» από τον ίδιο της τον πατέρα ήταν οι αιτίες που, σύμφωνα με τον κ. Χαράλαμπο Σφακιανάκη, ώθησαν το κορίτσι να ζητηθεί τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται ότι ο 47χρονος πατέρας βαρύνεται με τις κατηγορίες του βιασμού, της αιμομιξίας, της αποπλάνησης, αλλά και της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης. 


ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…