Newsroom

Newsroom

Κρεσέντο συνωμοσιολογίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Πούτιν και Ερντογάν δεν κρύβουν ότι θα ήθελαν άλλη κυβέρνηση στην Ελλάδα»

Μοναδική γραμμή άμυνας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι «συνωμοσίες» και οι «σκοτεινές δυνάμεις» που θέλουν άλλον Πρωθυπουργό στην Ελλάδα

5666750

Τη συνωμοσιολογία επιστρατεύει ο Μητσοτάκης για να καταφέρει να βγει από την πολιτική απομόνωση στην οποία έχει οδηγηθεί μετά τις αποκαλύψεις για τις παράνομες παρακολουθήσεις των κ. Κουκάκη και κ. Ανδρουλάκη.

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν δίστασε να επανέλθει με ακόμα μεγαλύτερη ένταση αυτή τη φορά στο αφήγημα των «ξένων κέντρων» που απεργάζονται σχέδια για αλλαγή της κυβέρνησης της Ελλάδας.

Αναλυτικότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τοποθέτησή του σήμερα στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου συνέδεσε την ενεργειακή κρίση με τον πόλεμο στην Ουκρανία και το προσφυγικό λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Ο Πούτιν δεν το κρύβει και δεν το κρύβει και ο κ. Ερντογάν που δημοσίως έχει δηλώσει ότι θα ήθελε άλλη κυβέρνηση στην Ελλάδα».

Το άκρως συνωμοσιολογικό αφήγημα του Μητσοτάκη για τις «σκοτεινές δυνάμεις» που θέλουν κάποιο άλλο πολιτικό πρόσωπο στη θέση του ίδιου για Πρωθυπουργό, είχε χρησιμοποιηθεί και στο πλαίσιο της ομιλίας του στη Βουλή, και όλα δείχνουν πως αποτελεί τη μοναδική γραμμή άμυνας που έχει η κυβέρνηση για να διαχειριστεί την ενεργειακή κρίση, την ακρίβεια αλλά και το σκάνδαλο των παράνομων παρακολουθήσεων.

Επιπλέον, η ίδια κυβερνητική θεωρία συνωμοσίας περί δάκτυλου Μόσχας είχε χρησιμοποιηθεί και στις αποκαλύψεις για τις υποκλοπές από στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη που μίλησε στους Financial Times. Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού ανέφερε στην έγκυρη εφημερίδα ότι η κατηγορία που εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για «σκοτεινές δυνάμεις» που προσπάθησαν να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα κατά τη δήλωσή του για τις υποκλοπές, είναι υπαινιγμός για τη Ρωσία μια και η χώρα μας έχει εκφράσει την αντίθεσή της στην εισβολή στην Ουκρανία.

Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι μετά από τεράστιες καταστροφές από πλημμύρες

Screenshot 2024 05 04 184604

Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι μετά από τεράστιες καταστροφές από πλημμύρες

Οι πλημμύρες που προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές στη νότια Βραζιλία έχουν στοιχίσει τη ζωή…

Ανδρουλάκης για Ανάσταση: Tην ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

androulakis

Ανδρουλάκης για Ανάσταση: Tην ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

Στο πασχαλινό μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης εύχεται το φετινό Πάσχα…