Κρεσέντο χυδαιότητας Μπέου σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα

Η σκληρή κριτική του ΣΥΡΙΖΑ  για την κακοδιαχείριση Μητσοτάκη, για το αλλαλούμ στα μέτρα για την πανδημία έθιξαν τον δήμαρχο Βόλου

2631511

Ο Αχιλλέας Μπέος, γνωστός για το ύφος και την φρασεολογία του, επιτέθηκε  στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα, ενώ προσέφερε  κάλυψη στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την διαχείριση της πανδημίας

Προφανώς η σκληρή κριτική του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του για την κακοδιαχείριση Μητσοτάκη, για το αλλαλούμ στα μέτρα για την πανδημία έθιξαν τον δήμαρχο Βόλου που δήλωσε ότι «ρε τί έχετε προσφέρει στην πατρίδα σας; Κοπρίτες. Πώς θα επιστρέψετε στην εξουσία είναι; Έτσι δεν θα επιστρέψετε ποτέ, γιατί πλέον ο κόσμος ξύπνησε. Τί φταίει ο καθένας που βρίσκεται στην εξουσία είτε λέγεται Μακρόν, είτε Μητσοτάκης, εδώ πρόκειται για μία πανδημία» είπε και συνέχισε στο γνωστό γηπεδικό του ύφος: «Τον σιχάθηκα. Δεν ντρέπεσαι να το παίζεις και προοδευτικός; Ντροπή Τσίπρα»,.

«Είναι προφανής η απόλυτη επικοινωνιακή ταύτιση και πολιτική σύμπλευση του Αχιλλέα Μπέου με την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Για ακόμα μια φορά χρησιμοποίησε το αξίωμα του Δημάρχου για να επιδοθεί σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, με τον γνωστό χυδαίο και ακροδεξιού ύφους τρόπο του» τονίζει η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Μαγνησίας.

Υπογραμμίζει επίσης ότι ο δήμαρχος Βόλου «χρησιμοποιεί το αξίωμα του δημάρχου για να επιδοθεί σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, με τον γνωστό χυδαίο και ακροδεξιού ύφους τρόπο του».

«Η ποιοτική αναβάθμιση της φραστικής του επίθεσης στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα, είναι εμφανές ότι εντάσσεται στην προσπάθειά του να εξοφλήσει πολιτικά και εκλογικά γραμμάτια προς τη Νέα Δημοκρατία. Είναι πρόδηλη η αγωνία του να προσφέρει σωσίβιο στην κυβέρνηση, σε μια στιγμή που αυτή αδυνατεί-και δεν επιθυμεί λόγω ιδεοληψιών-να αντιμετωπίσει την κρίση με θετικό για την κοινωνία τρόπο» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας υπενθυμίζει και τι εστί ο Αχιλλέας Μπέος «μην ξεχνάμε ότι είναι ο δήμαρχος των κοινών εκδηλώσεων με βουλευτές της Χρυσής Αυγής, της άρνησης να κατατεθούν ψηφίσματα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και την πολιτική καταδίκη του νεοναζιστικού μορφώματος. Είναι ο δήμαρχος που όταν οι δημότες του έμεναν σπίτι την περασμένη άνοιξη, ο ίδιος παραθέριζε σε πτέρυγα ξενοδοχείου και τους κατηγορούσε ως ανεύθυνους επειδή «συνωστίζονταν» στις τράπεζες, πλήρως ευθυγραμμισμένος με την κυβερνητική πολιτική της ατομικής ευθύνης. Είναι ο Δήμαρχος που δεν έβγαλε άχνα για την ενίσχυση του Νοσοκομείου της πόλης. Είναι ο Δήμαρχος που χυδαιολογεί σε βάρος κορυφαίων θεσμικών παραγόντων, όπως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει είναι να κοιταχτεί στον καθρέφτη του».

Ωστόσο καταλήγοντας ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας καλεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη «σε όσο δύσκολη θέση έχει βρεθεί με τα προβλήματα που δημιουργούν οι πολιτικές της, αυτό δεν μπορεί να τους οδηγεί στην αποδοχή μιας τόσο χυδαίας συνηγορίας. Εκτός, βέβαια, αν τους εκφράζει…».

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…