Κρεσέντο αυταρχισμού από Γκελεστάθη για ΕΛΑΣ: Αν πετούσαν μολότοφ στην Αγγλία θα τους είχαν «τσακίσει τα παΐδια» (video)

«Καλέ, πώς εκφράζεστε έτσι;», αναρωτήθηκε έκπληκτη η Βασιλική Κατριβάνου

4619783

Σε ακροδεξιό κρεσέντο με στόχο τις ψήφους των αστυνομικών επιδόθηκε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Ιωάννα Γκελεστάθη κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στο κανάλι One με τον Τάκη Χατζή.

Αντιπαρατιθέμενη με την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλική Κατριβάνου, η κ. Γκελεστάθη αρχικά αμφισβήτησε το αν συνομιλεί με αστυνομικούς, μόνο για να της επιτεθεί λέγοντας ότι έχει μείνει «στη χούντα», όταν η κ. Κατριβάνου κατήγγειλε αντιδημοκρατικές καταστάσεις που έχει βιώσει σε αστυνομικά τμήματα και στη ΓΑΔΑ.

«Νομίζετε ότι όλοι οι αστυνομικοί είναι δεξιοί; Δε θέλουν εκδημοκρατισμό μέσα στην αστυνομία;», αντέτεινε η Βασιλική Κατριβάνου.

Οι τόνοι όμως ανέβηκαν ακόμη περισσότερο στη συνέχεια της συζήτησης. Απαντώντας σε ερώτημα του δημοσιογράφου Τάκη Χατζή, η κ. Κατριβάνου είπε ότι πράγματι στην Αγγλία η αστυνομία δεν οπλοφορεί, αλλά σε σχέση με την Ελλάδα τόνισε ότι το βασικό δεν είναι το θέμα της οπλοφορίας, αλλά η πιστή τήρηση του πρωτοκόλλου και η λογοδοσία.

Ήταν τότε που η Ιωάννα Γκελεστάθη απασφάλισε, λέγοντας: «Στην Αγγλία με αυτά που λέτε θα γέλαγε το σύμπαν! Στην Αγγλία αν είχαν βγει από την αντίστοιχη ΑΣΟΕΕ και πετάγανε μολότοφ, θα τους είχαν τσακίσει τα παΐδια!»

«Καλέ, πώς εκφράζεστε έτσι;», αναρωτήθηκε έκπληκτη η κ. Κατριβάνου.

«Για να σας γίνω αντιληπτή», απάντησε η γαλάζια υποψήφια.

«Αντιληπτή να γίνετε στον κόσμο. Εσείς τσακίζετε τα παΐδια των ανθρώπων;», αναρωτήθηκε ξανά η Βασιλική Κατριβάνου με τα απαραίτητα συμπεράσματα να έχουν εξαχθεί για όποιον παρακολουθούσε τη συζήτηση.

 

 

Νεκρός στην Ηλεία: Είχε πάει να βοηθήσει στην κατάσβεση ο 55χρονος που έχασε τη ζωή του (Εικόνες/ Video)

448893597 772582935034671 615425005062239866 n

Νεκρός στην Ηλεία: Είχε πάει να βοηθήσει στην κατάσβεση ο 55χρονος που έχασε τη ζωή του (Εικόνες/ Video)

Σύμφωνα δε με τις τελευταίες πληροφορίες ο 55χρονος ο οποίος βρισκόταν κοντά στο πύρινο μέτωπο,…